Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
03.12.2021, 12:00

Οι τάσεις δείχνουν στροφή στα υγιεινά

Οι τάσεις δείχνουν στροφή στα υγιεινά

Οι πελάτες εστιατορίων μπορούν να αναμένουν ότι η υγεία θα είναι στο επίκεντρο των μενού των εστιατορίων το 2022. Η Εθνική Ένωση Εστιατορίων δημοσίευσε στις ΗΠΑ την ετήσια πρόβλεψή της για το What's Hot Culinary, η οποία προσφέρει μια λεπτομερή ματιά στα θέματα, τις τάσεις και τα προϊόντα που αναμένεται να διαδραματίσουν κυρίαρχο ρόλο το επόμενο έτος.

Μετά την αύξηση της ζήτησης για comfort food κατά τη διάρκεια της κορύφωσης της πανδημίας, οι καταναλωτές επικεντρώνονται εκ νέου σε επιλογές που είναι πιο υγιεινές, με τρόφιμα που πιστεύεται ότι έχουν ιδιότητες ενίσχυσης του ανοσοποιητικού και σάντουιτς με βάση τα φυτά. Αυτά φαίνεται να αποτελούν τρεις από τις 10 κορυφαίες τάσεις για το 2022.

Η βιωσιμότητα θα συνεχίσει να επηρεάζει τα μενού και τον τρόπο με τον οποίο τα εστιατόρια λαμβάνουν αποφάσεις σε όλους τους τομείς. Από τις επαναχρησιμοποιήσιμες και ανακυκλώσιμες συσκευασίες έως τις επιλογές μηδενικών απορριμμάτων, τα εστιατόρια συνεχίζουν να δίνουν προτεραιότητα σε βιώσιμες πρωτοβουλίες.