Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
08.11.2021, 12:00

Οι τάσεις στην αγορά πίτσας

Οι τάσεις στην αγορά πίτσας

Η International Pizza Expo 2021 διοργανώθηκε μετά από 29 μήνες.  Οι επαγγελματίες της πίτσας ήταν πρόθυμοι να επιστρέψουν για να βρουν νέες ιδέες, να ερευνήσουν και να αγοράσουν προϊόντα και να συναντηθούν.

Η Pizza Expo δεν απογοήτευσε και έδωσε τις hot τάσεις.

Φυτικής βάσης

Η μεγαλύτερη και πιο αξιοσημείωτη τάση ήταν η αφθονία των φυτικών προϊόντων, τα πάντα, από τυρί έως εναλλακτικές λύσεις κρέατος. Υπήρχαν εταιρείες που ειδικεύονται ειδικά σε φυτικά προϊόντα. Φέτος, είδαμε επίσης μεγάλους προμηθευτές κρέατος και τυριών της βιομηχανίας να λανσάρουν νέα προϊόντα φυτικής προέλευσης στην έκθεση.

Οι διαθέσιμες επιλογές με βάση τα φυτά έχουν προχωρήσει πολύ.

Επιλογές διατροφικών περιορισμών

Οι επιλογές χωρίς γλουτένη είναι μια σταθερή τάση και συνεχίζει να είναι μια σημαντική τάση. Το Keto-friendly ήταν μια νέα τάση που φαίνεται να κερδίζει έδαφος με τις φιλικές προς το Keto εναλλακτικές ζύμης πίτσας.

Τεχνολογία εργασίας και αυτοματισμός

Η έλλειψη εργαζομένων επηρεάζει τον τρόπο με τον οποίο τα εστιατόρια λειτουργούν. Οι εκθέτες ήταν έτοιμοι με καινοτόμα προϊόντα.

Παρουσιάστηκε ενός πλήρως αυτοματοποιημένο ρομποτ που μπορούσε να κάνει 100 πίτσες την ώρα.