Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
01.11.2021, 12:00

Η Michelin αποκαλύπτει τα εστιατόρια της Μόσχας

Η Michelin αποκαλύπτει τα εστιατόρια της Μόσχας

Έχει περιγραφεί ως ένα από τα καλύτερα κρυμμένα μυστικά της ρωσικής πρωτεύουσας: Tα εστιατόρια της Μόσχας είναι εξαιρετικά.

Τώρα το μυστικό έχει αποκαλυφθεί.

Η Michelin δημοσίευσε έναν Οδηγό της Μόσχας, που επαινεί τους Ρώσους σεφ και απονέμει τα περίφημα βραβεία της. Επτά εστιατόρια έλαβαν ένα αστέρι. Δύο βραβεύτηκαν με δύο αστέρια.

"Είμαι πολύ χαρούμενος", είπε ο σεφ Ιβάν Μπερεζούτσκι στο BBC. "Είναι η αγαπημένη στιγμή της επαγγελματικής μου ζωής. Είναι μια φανταστική στιγμή για τη Μόσχα και για τη Ρωσία."

Ο Ιβάν και ο αδελφός του Σεργκέι είναι οι δίδυμοι σεφ του Twins Garden. Το εστιατόριό τους έλαβε δύο αστέρια, συν ένα επιπλέον βραβείο Green Star για βιώσιμες πρακτικές.

Δύο αστέρια, τα Artest-Chef’s Table και Twins Garden, ενώ από ένα αστέρι έλαβαν επτά εστιατόρια, τα Selfie, Beluga, Grand Cru, White Rabbit, Biologie, Sakhalin και Savva.

Συνολικά 69 εστιατόρια  εντάχθηκαν στην πρώτη έκδοση του οδηγού Michelin για τη Μόσχα.