Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
20.10.2021, 12:00

Τι πρέπει να ξέρετε πριν να ξεκινήσετε ένα Juice Bar

Τι πρέπει να ξέρετε πριν να ξεκινήσετε ένα Juice Bar

Οι χυμοί και τα smoothie συνήθιζαν να προσελκύουν μόνο τους καταναλωτές που έδιναν προσοχή στην υγεία τους, αλλά πλέον αναπτύσσονται ραγδαία λόγω του αυξημένου ενδιαφέροντος για ευεξία. Ο υγιεινός τρόπος ζωής και οι θρεπτικές δίαιτες είναι πιο δημοφιλείς από ποτέ. Για μερικούς, μια καθημερινή επίσκεψη στο τοπικό μπαρ με χυμούς έχει γίνει ρουτίνα.

Καταρχήν θα πρέπει να ξέρετε ότι ένα "καθαρό" Juice Bar είναι ένα κατάστημα που πουλά χυμούς φρούτων και λαχανικών που είναι φρεσκοστυμμένοι μέσα στο κατάστημα. Τα περισσότερα καταστήματα χυμών δεν απαιτούν πλήρη κουζίνα ή καθιστικό.

Η επιλογή είναι δική σας, αλλά μπορείτε να το κρατήσετε απλό και να περιοριστείτε μόνο σε φρέσκους χυμούςή μπορείτε να περιπλέξετε τα πράγματα με διαφορετικούς συνδυασμούς χυμών και να αναδείξετε ένα τροπικό φρούτο της ημέρας. Μπορεί επίσης να αποφασίσετε να προσφέρετε ένα μικρό μενού φαγητού με υγιεινές σαλάτες και σάντουιτς.

Η τοποθεσία του καυαστήματος και η επιχειρηματική σας ιδέα θα πρέπει να συμβαδίζουν. Μερικές φορές η επιλογή της τοποθεσίας καταλήγει να είναι το πρώτο βήμα στη διαδικασία ανοίγματος της επιχείρησής σας. Μπορεί να έχετε το βλέμμα σας σε έναν εμπορικό χώρο ή κάτι πιο απλό. Εάν συμβαίνει αυτό, θα πρέπει να βασίσετε την ιδέα του καταστήματός σας στην τοποθεσία που έχετε επιλέξει. Για παράδειγμα, εάν η τοποθεσία βρίσκεται σε μια περιοχή με φοιτητές, θα θελήσετε να δημιουργήσετε μια ιδέα που θα προσελκύσει το νεαρό πλήθος.

Αναζητήστε τοποθεσίες κοντά σε γυμναστήρια ή σε γειτονιές με μονοπάτια για τζόκινγκ και εξωτερικούς χώρους. Οι περιπατητές, οι παραλιακές πόλεις και οι κεντρικοί δρόμοι είναι ιδανικοί για μπαρ με χυμούς και καταστήματα smoothie. Η ανάλυση τοποθεσίας θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε τα οφέλη και τους περιορισμούς συγκεκριμένων τοποθεσιών.

Προσοχή στο προσωπικό

Το κόστος εργασίας για ένα μπαρ χυμού είναι σχετικά χαμηλό σε σύγκριση με άλλες επιχειρήσεις παροχής τροφίμων, επειδή ένας μικρός αριθμός εργαζομένων είναι αρκετός για να διευθύνει το κατάστημα.

Επίσης, λάβετε υπόψη ότι τις ημέρες παραλαβής προϊόντων μπορεί να χρειαστεί να προγραμματίσετε επιπλέον υπαλλήλους για να επιθεωρήσουν και να κάνουν διαλογή.