Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
30.09.2021, 12:00

Ηνωμένο Βασίλειο: Η άνοδος της αγοράς μη αλκοολούχων ποτών έχει αλλάξει τις τάσεις

Ηνωμένο Βασίλειο: Η άνοδος της αγοράς μη αλκοολούχων ποτών έχει αλλάξει τις τάσεις

Είναι δίκαιο να πούμε ότι το Ηνωμένο Βασίλειο πρωταγωνιστεί στα αλκοολούχα ποτά. Ωστόσο, η άνοδος της αγοράς μη αλκοολούχων ποτών άλλαξε για πάντα το πρόσωπο της βιομηχανίας.

Με έναν αυξανόμενο αριθμό ανθρώπων να επιλέγουν τη συγκεκριμένη κατηγορία, η πώληση μη αλκοολούχαςμπύρας αυξήθηκε κατά 58 % μεταξύ 2019 και 2020. Όσον αφορά το αλκοόλ, ηBeck ανέφερε ετήσια μείωση των πωλήσεων κατά 26% το 2019, μαζί με την Carlsberg Pilsner να καταγράφει μείωση 11%.

Το Three Spirit, το Seedlip Spice και το Amplify Distilled Alcohol-Free Spirit αλλάζουν για πάντα την αγορά τζιν και προσφέρουν μια εναλλακτική λύση σε εκείνους που θέλουν να να πηγαίνουν για ποτά με φίλους, αλλά όχι το hangover την επόμενη μέρα.

Άλλωστε η τάση είναι ότι το Ηνωμένο Βασίλειο γίνεται πολύ πιο συνειδητοποιημένο για την υγεία γενικά, σύμφωνα με μια έκθεση του 2020. Ένας τρόπος που αυτό αντανακλάται είναι η άνοδος του veganism, με έναν αυξανόμενο αριθμό ανθρώπων να αλλάζουν τη διατροφή τους σε vegan.

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι οι αντιλήψεις του Ηνωμένου Βασιλείου για τα ποτά χωρίς αλκοόλ αλλάζουν και μαζί τα μπαρ και τα εστιατόρια.