Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
07.09.2021, 12:00

Arla Foods: Με τη φόρμουλα Lacprodan SoftBar στις μπάρες πρωτεΐνης

Arla Foods: Με τη φόρμουλα Lacprodan SoftBar στις μπάρες πρωτεΐνης

Η Arla Foods κυκλοφόρησε μια νέα ιδέα για τις μπάρες πρωτεΐνης, η οποία στοχεύει να επιτρέψει μια πιο υγιή απόλαυση χωρίς συμβιβασμούς στη λειτουργικότητα.

Το συστατικό συνδυάζει την πρωτεΐνη γαλακτοκομικών καιτον ορό γάλακτος που επιτρέπει στις μπάρες να φτάσουν έως και 37% περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη, ενώ τους χαρίζουν απαλή υφή - με κρεμώδες φυστικοβούτυρο.

Αναπτύχθηκε στο Arla Foods Ingredients Application and Technology Science Center. Με τα νέα συστατικά, οι παρασκευαστές μπορούν να χρησιμοποιούν όρους όπως "υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη" και "υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες". Η εταιρεία λέει ότι το Lacprodan SoftBar λειτουργεί και έχει αποδώσει καλά σε δοκιμές διάρκειας ζωής.

Ο Joe Katterfield, διευθυντής ανάπτυξης πωλήσεων στην Arla, δήλωσε: "Η θρεπτική αξία, η περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη ειδικότερα, είναι πιο σημαντική από ποτέ, αλλά τα προϊόντα που δεν προσφέρουν μια ευχάριστη εμπειρία στον καταναλωτή δεν θα αγοραστούν για δεύτερη φορά - ειδικά όταν υπάρχουν τόσες πολλές διαθέσιμες εναλλακτικές λύσεις".

"Το φυστικοβούτυρο είναι μια εξαιρετική επιλογή λόγω της γεύσης και της υφής του και όταν οι κατασκευαστές το συνδυάζουν με το Lacprodan SoftBar μπορούν να δημιουργήσουν χαλαρές μπάρες χωρίς να θυσιάζουν τη λειτουργικότητά τους", πρόσθεσε.