Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
24.06.2021, 10:48

Tα Everest παρουσιάζουν το νέο concept “everest exclusive”

Tα Everest παρουσιάζουν το νέο concept “everest exclusive”
H everest παρουσίασε πρόσφατα, το νέο concept, everest exclusive, στη νέα πτέρυγα του εμπορικού κέντρου Golden Hall, σύμφωνα με το οποίο, όλα τα προϊόντα ζύμης φτιάχνονται μέσα στο κατάστημα, με βάση μια συνταγή ζύμης, η οποία ωριμάζει για 48 ώρες και ψήνεται πάνω σε πέτρα. Το μενού περιλαμβάνει συνταγές, όπως:
  • Σάντουιτς με καβουροσαλάτα και spicy μαγιονέζα
  • Σάντουιτς με ψητή πάπια και wasabi
  • Αρκετές vegan και vegetarian επιλογές
Πρόταση προσαρμοσμένη στις ανάγκες του κόσμου
H Κατερίνα Παπαγεωργίου, Chief Operating Officer του Ομίλου Εστίασης της Vivartia, δήλωσε: "Το “everest exclusive” είναι ένας σύγχρονος τύπος καταστήματος, τον οποίο θα δούμε σύντομα να αναπτύσσεται σε επιλεγμένα σημεία, ενώ ταυτόχρονα, πολλά από τα στοιχεία του θα ενταχθούν και στο υπάρχον δίκτυο της αλυσίδας. Παρόλο που η μάρκα everest έχει έναν έντονα urban χαρακτήρα, καταφέρνει να παρουσιάσει μία πρόταση προσαρμοσμένη στις ανάγκες ακόμα και του πιο απαιτητικού κοινού, παραμένοντας πιστή στις βασικές της αξίες. Άλλωστε, η μάρκα οφείλει μεγάλο μέρος της επιτυχίας της στην προσαρμοστικότητά της, ένα χαρακτηριστικό που καταφέρνει να τη διατηρεί πάντα επίκαιρη".