Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
09.05.2021, 19:17

Έρχεται και δεύτερο mystery box από το Kobra

Έρχεται και δεύτερο mystery box από το Kobra

Και δεύτερο limited edition Mystery Box ετοιμάζει να κυκλοφορήσει το funky bistro Kobra, το οποίο βρίσκεται στην Ναυρίνου 11 στα Εξάρχεια.

 "Ξεκινήσαμε τη λογική του Mystery Box, με σκοπό να κάνουμε κάτι διαφορετικό και για να πειραματιστούμε με διαφορετικά είδη τροφίμων, όπως είναι το κρέας και τα θαλασσινά", εξηγεί ο Co-owner Λεωνίδας Δεληγιάννης και συμπληρώνει ότι το "ιδιαίτερο με τα Mystery box είναι ότι, πέρα από το κύριο συστατικό, ο πελάτης δεν ξέρει τι άλλα προϊόντα έχει μέσα το κουτί, συνεπώς, δεν ξέρει τι πιάτο θα είναι. Μόνο ότι το κύριο συστατικό του θα είναι το κρέας για παράδειγμα, που ήταν και το πρώτο κουτί".

Το επόμενο Mystery Box, το οποίο θα κυκλοφορήσει το επόμενο διάστημα θα έχει ως κύριο θέματα θαλασσινά, ενώ στα σχέδια είναι και τρίτο, το οποίο ίσως είναι vegan πρόταση.

Σημειώνεται ότι το κάθε Mystery Box κυκλοφορεί σε 20 κουτιά και «τρέχει» για 2 μέρες από τα social media.

BAR ΤΗΣ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑΣ

Όπως μας αναφέρει το Kobra, έχει ανοίξει στη λογική του Circus, απλά η κουζίνα είναι πιο γαστρονομική επειδή στην ομάδα συμμετέχει και το chef Adam Kontovas, ενώ επισημαίνει χαρακτηριστικά, ότι η λειτουργία του συνδέθηκε με το ξέσπασμα της πανδημίας.

"Είναι ένα bar, το οποίο επρόκειτο να ανοίξει στις 10 Μαρτίου αλλά η πανδημία πάγωσε τα σχέδια και έτσι άνοιξε τις πόρτες του στο κοινό τον Ιούνιο του 2020. Ξεκινήσαμε από την αρχή ως καφέ-bar, στο οποίο μπορείς να απολαύσεις ένα πιο γαστρονομικό φαγητό Fusion Cousine, ενώ στο δεύτερο κλείσιμο αποφασίσαμε να κάνουμε ένα project, που να συνδυάζει καφέ και τοστ και έτσι ξεκινήσαμε τα Santos, τα οποία είναι συνδυασμός σάντουιτς και καφέ και έτσι δουλεύουμε delivery γιατί η κουζίνα μας ήταν πιο bar friendly".

Στέλλα Αυγουστάκη