Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
20.02.2021, 11:41

Ν. Νέγκας (TGI Friday's): Σημαντικό ζήτημα η διαχείριση των προσωπικών δεδομένων

Ν. Νέγκας (TGI Friday's): Σημαντικό ζήτημα η διαχείριση των προσωπικών δεδομένων

Ιδιαίτερη σημασία στη διαχείριση προσωπικών δεδομένων δίνει η TGI Friday's, σύμφωνα με τα όσα δηλώνει ο Νίκος Νέγκας, CEO της εταιρείας. "Η διαχείριση των προσωπικών δεδομένων ήταν σημαντική υπόθεση για εμάς πριν την έκρηξη που σημειώθηκε εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού με τις online παραγγελίες. Πόσο μάλλον σήμερα, που όλα τα δεδομένα των πελατών βρίσκονται σε επεξεργαστές και υπολογιστές. Έχουμε αναθέσει σε ειδική εταιρεία τη διαχείριση, η οποία ελέγχει τακτικά όλα τα συστήματα προστασίας προστασίας προσωπικών δεδομένων και κάνει update ειδικά σχεδιασμένα software", αναφέρει ο κ. Νέγκας. 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
"Εκτός, όμως, από τα προσωπικά δεδομένα των πελατών μας, ιδιαίτερη φροντίδα επιδεικνύουμε και στα δεδομένα του προσωπικού μας. Η αποθήκευση και επεξεργασία των δεδομένων τους πρέπει να γίνεται με τη συναίνεσή τους και να προστατεύονται, ανεξάρτητα αν έπειτα φύγουν από την εταιρεία", σημειώνει ο CEO της TGI Friday's στην Ελλάδα. 

 ΠΤΩΣΗ 80%
Η εταιρεία καταγράφει σημαντική συρρίκνωση του κύκλου εργασιών της εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού. Όπως δηλώνει ο κ. Νέγκας, "το γεγονός πως δεν έχει ανοίξει η εστίαση, ούτε καν οι εξωτερικοί της χώροι, δημιουργεί απώλειες έως 80% του τζίρου μας. Υπάρχει άνοδος των ηλεκτρονικών παραγγελιών, όμως το delivery σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να υποκαταστήσει τον τζίρο των φυσικών καταστημάτων". 

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ Β ΈΞΑΜΗΝΟ
"Ευελπιστούμε πως από το β' εξάμηνο θα αρχίσει κάπως να κινείται η αγορά. Ωστόσο άγνωστος παράγοντας παραμένει ο τουρισμός, ο οποίος μάλλον και το 2021 θα είναι μειωμένος, με αρκετές χώρες να προσανατολίζονται στη λήψη περιοριστικών μέτρων και κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού", σχολιάζει ο κ. Νέγκας.