Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
16.12.2021, 14:36

Το Aristi Mountain Resort & Villas διακρίθηκε στα World Travel Awards 2021

Το Aristi Mountain Resort & Villas διακρίθηκε στα World Travel Awards 2021

Αναδεικνύοντας  τον ορεινό τουρισμό της Ελλάδας, το Aristi Mountain Resort & Villas, μέλος τoυ Stay Beyond Green, αναδείχθηκε πρώτο στα World Travel Awards, στην κατηγορία World’s Leading Eco-Lodge. Αυτός ο θεσμός που επιβραβεύει την αριστεία σε όλους τους τομείς της παγκόσμιας βιομηχανίας του τουρισμού, ξεχώρισε για ακόμα τέταρτη φορά το ξενοδοχείο Aristi. Ήδη βραβευμένο το 2017, το 2018 και το 2020, κατέστη και φέτος στην κορυφή των προτιμήσεων του κοινού, όντας το μοναδικό Ευρωπαϊκό ξενοδοχείο υποψήφιο για το βραβείο στην κατηγορία του.

"Η κατάκτηση του τίτλου World’s Leading Eco-Lodge 2021, επιβραβεύει το στόχο και το όραμα που έχουμε θέσει και μας ενθαρρύνει να θέτουμε τον πήχη όλο και πιο ψηλά. Ειδικά σε μια πρωτόγνωρη περίοδο, όπως αυτή που διανύουμε, όπου το ζήτημα της βιώσιμης τουριστικής ανάπτυξης παίρνει τον ρόλο που της αρμόζει. Παραμένουμε, πιστοί στην υπόσχεση μας να προσφέρουμε άριστες υπηρεσίες στους επισκέπτες μας ενώ παράλληλα υποσχόμαστε να συνεχίζουμε να εξελισσόμαστε συνεχώς διατηρώντας τις ίδιες αρχές και αξίες", αναφέρει ο Βασίλης Ιωσηφίδης, ιδιοκτήτης του Aristi Mountain Resort & Villas.