Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
15.12.2021, 17:59

To everest exclusive επεκτείνεται το α’ εξάμηνο του 2022 στο Ελ. Βενιζέλος

To everest exclusive επεκτείνεται το α’ εξάμηνο του 2022 στο Ελ. Βενιζέλος

Το πρώτο εξάμηνο του 2022 το νέο concept της αλυσίδας, “everest exclusive” αναμένεται να επεκταθεί στον τομέα των ταξιδιωτικών υπηρεσιών, με παρουσία στο Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, καθώς και στο πλοίο Blue Star Δήλος. Επιπλέον, μέχρι το τέλος του 2021, το everest exclusive food truck θα βρίσκεται στο χώρο του «Ellinikon Experience Park».

ANAKAIΝΙΣΗ 25 ΣΗΜΕΙΩΝ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ
Παράλληλα, το everest exclusive έχει αποτελέσει την πηγή έμπνευσης για την ανανέωση του υφιστάμενου δικτύου των καταστημάτων everest, με τουλάχιστον 25 σημεία του δικτύου πόλεων να έχουν ήδη ολοκληρώσει την ανακαίνισή τους, ενσωματώνοντας αρκετά στοιχεία από το νέο concept.

ΔΙΚΤΥΟ ΚΥΚΛΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ POLYGREEN
Σημαντική προτεραιότητα της αλυσίδας είναι η διαρκής επένδυση στη μείωση του περιβαλλοντικού της αποτυπώματος. Σε αυτό το πλαίσιο αναλαμβάνουν διαρκώς πρωτοβουλίες σε τομείς, όπως η ενίσχυση της ανακύκλωσης και η επέκταση χρήσης των επαναχρησιμοποιούμενων συσκευασιών, ενώ συμμετέχουν ενεργά και στη "Συμμαχία για τη Μείωση της Σπατάλης Τροφίμων".
Πρόσφατα ένωσαν τις δυνάμεις τους με την Polygreen, για να δώσουν μια "δεύτερη ζωή" στον καφέ μέσω του προγράμματος κυκλικής οικονομίας Just Go Zero Coffee, ενώ αναλαμβάνουν πρωτοβουλία να δημιουργήσουν ένα δίκτυο κυκλικής οικονομίας σε συνεργασία με την Polygreen με στόχο τη σταδιακή ένταξη σε αυτό όλο και περισσότερων σημείων εστίασης σε όλη την Ελλάδα.

Επιπλέον τα everest διακρίθηκαν για δεύτερη χρονιά σε "Best Business of The Year", στα Estia Awards.