Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
20.02.2021, 11:34

ΓΚΡΕΚΑ:Νέα σειρά προϊόντων τομάτας από την ΚΟΡΕ

ΓΚΡΕΚΑ:Νέα σειρά προϊόντων τομάτας από την ΚΟΡΕ

 Μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων τομάτας λανσάρει η εταιρεία ΚΟΡΕ, που από το 1979 δημιουργεί με συνέπεια προϊόντα υψηλής ποιότητας πάντα σεβόμενη την ελληνική γη, όπως το ελαιόλαδο Χρυσελιά, που έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του καταναλωτικού κοινού. 
Η νέα σειρά προϊόντων ΓΚΡΕΚΑ έχει δημιουργηθεί από 100% ελληνικές καλοκαιρινές τομάτες Μακεδονίας του εύφορου κάμπου των Σερρών.
"Οι Σερραϊκές τομάτες καλλιεργούνται παραδοσιακά και εποχιακά σε ιδανικό Ηπειρώτικο κλίμα, με μη μεταλλαγμένους σπόρους, χωρίς βλαβερά φυτοφάρμακα. Η συγκομιδή γίνετε προσεκτικά, διασφαλίζοντας μόνο τις ώριμες τομάτες και η μεταφορά, καθώς και η συσκευασία γίνεται εντός 24 ωρών, για να διασφαλιστεί η φρεσκάδα. Ο ποιοτικός έλεγχος της τομάτας κατά την συγκομιδή, την παραλαβή και την παραγωγή εξασφαλίζει ένα 100% φυσικό προϊόν", αναφέρει χαρακτηριστικά η εταιρική ανακοίνωση και προσθέτει πως, "η επικοινωνία των προϊόντων ΓΚΡΕΚΑ έρχεται μέσα από ένα τηλεοπτικό σποτ που έκανε η Stefi & Lynx Productions".