Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
08.12.2021, 09:00

Σαν Φρανσίσκο: Εστιατόριο έδιωξε αστυνομικούς - Ένιωθαν άβολα με τα όπλα τους

Σαν Φρανσίσκο: Εστιατόριο έδιωξε αστυνομικούς - Ένιωθαν άβολα με τα όπλα τους

Αρκετές αντιδράσεις προκάλεσε στο Σαν Φρανσίσκο η άρνηση εστιατορίου να εξυπηρετήσει αστυνομικούς, επειδή τα όπλα τους έκαναν το προσωπικό να νιώθει άβολα.

Μετά την κατακραυγή και τις εκκλήσεις για μποϊκοτάζ στο εστιατόριο Hilda and Jesse, οι ιδιοκτήτριες της επιχείρησης απολογήθηκαν για το γεγονός ότι ζητήθηκε από τρεις αστυνομικούς να φύγουν.

Στην αρχική ανάρτηση, το Σάββατο, οι ιδιοκτήτριες ανέφεραν ότι ζήτησαν ευγενικά από τους ένστολους να φύγουν, επειδή το εστιατόριο "είναι ένα ασφαλές μέρος και η παρουσία των όπλων των αστυνομικών μας έκαναν να νιώθουμε άβολα".

Οι αστυνομικοί θα ήταν ευπρόσδεκτοι στο εστιατόριο όταν θα ήταν εκτός υπηρεσίας, χωρίς στολή και δίχως τα όπλα τους, ανέφερε ακόμη η αρχική ανάρτηση, που διεγράφη.

"Κάναμε ένα λάθος και ζητάμε συγγνώμη για το ατυχές περιστατικό της Παρασκευής, όταν ζητήσαμε από μέλη του αστυνομικού τμήματος του Σαν Φρανσίσκο να φύγουν από το εστιατόριό μας", ανέφεραν στη νεότερη ανάρτηση οι ιδιοκτήτριες του εστιατορίου.

Ο αρχηγός της αστυνομίας του Σαν Φρανσίσκο, Μπιλ Σκοτ, έγραψε στο Twitter για το περιστατικό και είπε ότι το τμήμα του ενθαρρύνει τους ένστολους να υποστηρίζουν τις τοπικές επιχειρήσεις και να γνωρίζονται με μέλη της κοινότητας.