Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
07.12.2021, 17:41

L'artigiano: Με αύξηση πωλήσεων κλείνει το 2021

L'artigiano: Με αύξηση πωλήσεων κλείνει το 2021

Νέο κατάστημα άνοιξε η L'artigiano στην Νέα Ιωνία. "Η κίνηση αυτή είναι η φυσική εξέλιξη της ανάπτυξης της εταιρείας. Στο επίκεντρο της στρατηγικής μας είναι η ανάπτυξη του δικτύου μας με νέα καταστήματα από το 2022 και επενδύσεις, που έχουν να κάνουν με τη βελτίωση των υπηρεσιών μας προς τους πελάτες", σχολιάζουν πηγές της εταιρείας. Το brand διαθέτει πλέον, 23 καταστήματα εντός Αττικής (και εκτός). 

ΝΕΟ DESIGN ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ
Οι ίδιες πηγές σημειώνουν πως, "τα νέα καταστήματα που θα ανοίξουν είναι σύγχρονα, με καινοτόμα εμφάνιση, που έχει ως στόχο, να δημιουργούν θετική εικόνα στους πελάτες". 

ΠΩΣ ΚΥΛΑΕΙ ΤΟ 2021
Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, το 2021 αναμένεται να κλείσει με αύξηση του κύκλου εργασιών συγκριτικά με το 2020. Αυτό οφείλεται στο άνοιγμα της εστίασης, στην άρση των περιοριστικών μέτρων, καθώς επίσης και στην αύξηση της διάθεσης των καταναλωτών, να επισκεφτούν καταστήματα και να παραγγείλουν στο σπίτι. 

INFO-ΠΡΟΪΌΝΤΑ
Πίτσες
Μακαρονάδες
Σαλάτες
Ιταλική κουζίνα

ΟΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟ 2022
Εφόσον δεν υπάρξουν νέα περιοριστικά μέτρα, η εταιρεία αναμένεται να συνεχίσει την αναπτυξιακή της πορεία και του χρόνου. Τα λειτουργικά κόστη έχουν αυξηθεί, καθώς έχει αυξηθεί το ενεργειακό κόστος, άρα και το κόστος λειτουργίας των καταστημάτων και της κουζίνας. Ωστόσο η αύξηση αυτή αντισταθμίζεται από την αύξηση των πωλήσεων που καταγράφει η εταιρεία. 

Πηγή: Νικόλας Ταμπακόπουλος, FnB Daily