Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
06.03.2021, 23:50

Big Bad Wolf: Σε εξέλιξη το αναπτυξιακό της πλάνο - Σκέψεις για franchise

Big Bad Wolf: Σε εξέλιξη το αναπτυξιακό της πλάνο - Σκέψεις για franchise

Το σημερινό Horeca Open αναδεικνύει την αναπτυξιακή δυναμική του κλάδου της εστίασης, και γενικότερα του food & beverage. Οι διαφορές, μεταξύ της διεθνούς εμπειρίας, όπως αυτή αποτυπώνεται από το ρεπορτάζ, και της ελληνικής πραγματικότητας, είναι πράγματι...χαώδεις. Ωστόσο υπάρχουν αρκετές ελληνικές επιχειρήσεις που αναπτύσσονται, παρά την πανδημία, όπως:

  • Γρηγόρης
  • Πίτα Παν
  • Everest

Ανάμεσα σε αυτές θα συναντήσει κανείς την Big Bad Wolf. Όπως αναφέρουν πηγές της εταιρείας στο Horeca Open, "το αναπτυξιακό πλάνο της εταιρείας περιλαμβάνει  το άνοιγμα νέων εταιρικών καταστημάτων, το οποίο θα υλοποιηθεί μέσα στο τρέχον έτος".

Η ΑΡΧΗ ΕΓΙΝΕ 
Η αρχή για την εταιρεία έγινε στις 26 Φεβρουαρίου, όταν άνοιξε νέο κατάστημα στο Περιστέρι. Όπως σημειώνουν πηγές της εταιρείας, "το αναπτυξιακό πλάνο της επιχείρησης βασίζεται εξ'ολοκλήρου σε ίδια κεφάλαια, σε κέρδη από προηγούμενες χρήσεις", χωρίς ακόμη να υπάρχουν επίσημες ανακοινώσεις. 

"ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΤΟ ΔΙΜΗΝΟ"
Η Διοίκηση της εταιρείας, όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, "βλέπει το πρώτο δίμηνο να πηγαίνει λίγο χειρότερο από το αντίστοιχο διάστημα του 2020, κάτι που οφείλεται στις επιπτώσεις της πανδημίας του κορωνοϊού. Ώστόσο η πτώση είναι μικρή και διαχειρίσιμη, ενώ το delivery συνεχώς αναπτύσσεται". Υπενθυμίζεται πως η εταιρεία, εδώ και αρκετά χρόνια, έχει επενδύσει στο delivery και είναι καθιερωμένος αυτός ο τρόπος παραγγελίας στη συνείδηση των καταναλωτών που την εμπιστεύονται. 

ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ
Παράγοντες της αγοράς και της εταιρείας εκτιμούν, γενικότερα για τον κλάδο, πως, "διέρχεται σημαντική κρίση. Οι τράπεζες δυστυχώς δεν δίνουν δάνεια και η κρατική στήριξη, αν και σημαντική, δεν επαρκεί. Αντιθέτως, στο εξωτερικό ο κλάδος στηρίζεται από επενδυτές με αρκετά κεφάλαια".