Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
30.11.2021, 12:00

Modeco: Έως 20% η αύξηση φέτος - Σχεδιάζει Β2Β showroom στην Αττική

Modeco: Έως 20% η αύξηση φέτος - Σχεδιάζει Β2Β showroom στην Αττική

Με ανάπτυξη που θα φτάσει μέχρι και το 20% αναμένεται να κλείσει η χρονιά για την Modeco, που τα τελευταία χρόνια έχει εισαγάγει ένα νέο business unit, αυτό του επαγγελματικού ξενοδοχειακού εξοπλισμού.
“Είναι ένα σχετικά νέο τμήμα για την εταιρεία μας, το οποίο, σε αυτό το λίγο χρονικό διάστημα, έχει καταφέρει και απορροφά το 50% του τζίρου μας”, ανέφερε στο horecaopen.com ο ιδιοκτήτης της εταιρείας, Ευάγγελος Πασχόπουλος, συμπληρώνοντας ότι, στα σχέδια της εταιρείας είναι να ανοίξει και ένα Β2Β showroom στην Αττική.

ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΕΙΣΑΓΩΓΩΝ
Μάλιστα, στα πλάνα είναι η επέκταση της προϊοντικής γκάμας της εταιρείας με νέα παραγόμενα προϊόντα, project που έχει ξεκινήσει ήδη, με συνεργασίες από την Σερβία.
“Εκτός από την ξυλεία που είναι το βασικό μας προϊόν, βάλαμε ταπετσαρία και μεταλλικές κατασκευές και αυτό μας βοήθησε, γιατί ανοίξαμε την προϊοντική μας γκάμα. Το επόμενο διάστημα, πέραν του ότι θέλουμε να επεκταθούμε σε νέα χρώματα και μοντέλα, σχεδιάζουμε να ενισχύσουμε τις εισαγωγές έτοιμου προϊόντος για να ανοίξουμε τη γκάμα μας”, εξηγεί και συμπληρώνει ότι, τα νέα προϊόντα που θα εισαχθούν, θα είναι σε κατηγορίες που δεν μπορεί να καλύψει η ίδια η εταιρεία παραγωγικά. “Μπορεί να είναι καναπέδες ή μικροέπιπλα”, εξηγεί.

IMG 5561

ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑ
Στα πλάνα της οικογένειας Πασχόπουλου, είναι να επενδύσει περαιτέρω στην παραγωγική της μονάδα, που εδρεύει στην Ελασσόνα Θεσσαλίας, εκσυγχρονίζοντας τον μηχανολογικό εξοπλισμό, αγοράζοντας δύο νέα μηχανήματα ειδικών κατασκευών ξυλείας.
Επιπλέον, σχεδιάζει να επεκτείνει τις εγκαταστάσεις της, δημιουργώντας μεγαλύτερους αποθηκευτικούς χώρους στο εργοστάσιο. Πρόσφατα, μάλιστα, εγκαταστάθηκε ένας νέος φωτοβολταϊκός σταθμός 200KW, με σκοπό να υπερκαλύψει την ενέργεια που καταναλώνει για την παραγωγική μονάδα, προϋπολογισμού €300 χιλ.
Σημειώνεται ότι οι παραγωγικές εγκαταστάσεις 3,5 χιλ. τ.μ., εκτείνονται σε ιδιόκτητο οικόπεδο 20 χιλ. τ.μ.

INFO - ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ
Σύνολο: 15
Εταιρικά: 5

ΣΤΑ ΣΚΑΡΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΑΓΩΓΕΣ
Για την ώρα, η εταιρεία εξάγει στην Κύπρο και σχεδιάζει να επεκταθεί σε “στοχευμένες”, όπως αναφέρει ο κ. Πασχόπουλος αγορές, όπως είναι Δυτική Ευρώπη, Βέλγιο, Ολλανδία, Γερμανία και Γαλλία.