Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
29.11.2021, 18:00

Korres: Μπαίνει στο premium hotel industry με την Korres@Hotels

Korres: Μπαίνει στο premium hotel industry με την Korres@Hotels

Tην επίσημη πρώτη της νέας global premium ξενοδοχειακής σειράς, Korres@Hotels, παρουσιάζει η Korres, στην ΧΕΝΙΑ 2021, έχοντας ως στόχο να προσεγγίσει, τόσο τα 5* ξενοδοχεία, όσο και πιο premium ξενοδοχεία της Ελλάδας με ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών - προϊόντων.
“H Korres ξεκινά από την ΧΕΝΙΑ 2021 την παγκόσμια παρουσία της στον κλάδο των hotel amenities, για να προσεγγίσει αγορές που έχει παρουσία, αλλά και τις αγορές της Μέσης Ανατολής και της Ασίας”, ανέφερε στο BnB Daily ο Global Business Development Director της εταιρείας, Παναγιώτης Δρόσος.

ΤΟ BEST SELLING ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΣΤΗΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ ΣΕΙΡΑ
Επιπλέον, η Korres, από το περίπτερό της στο Hall3 - C13/D14, ο σχεδιασμός του οποίου φέρει την υπογραφή της industrial design team της Korres και της Backyard Tree, παρουσιάζει και σειρές νέων προϊόντων για την premium hotel industry.
Συγκεκριμένα, στην έκθεση πραγματοποιεί την επίσημη παγκόσμια πρώτη παρουσίαση της νέας ξενοδοχειακής σειράς γιαουρτιού, η οποία έρχεται να συμπληρώσει τις υπάρχουσες πέντε ολοκληρωμένες προτάσεις αρωμάτων φυσικών καλλυντικών.

DSC 6784

ΝΕΕΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΙΜΕΣ ΒΑΣΕΙΣ & ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ WELCOME & GOODBYE GIFT
Μπαίνοντας δυναμικά στο premium hotel industry, η Korres παρουσιάζει και τις νέες ανακυκλώσιμες βάσεις από πλαστικό, όπως επίσης και την υπηρεσία, Welcome & Goodbye Gift, που αφορά σε προτάσεις δώρων για την ξενοδοχειακή σεζόν 2022.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ KORRES SPA
Σημειώνεται ότι η εταιρεία παρουσιάζει, για πρώτη φορά σε παγκόσμιο επίπεδο, και την Korres Spa, που περιέχει τρείς ολοκληρωμένες προτάσεις σε θεραπείες και καμπίνες spa.

DSC 6843
Παναγιώτης Δρόσος, Global Business Development Director της Korres

THE FULL CIRCLE PROCESS
Επιπλέον, η Korres@Hotels, υιοθετώντας πλήρως τη φιλοσοφία, The Full Circle Process, και με το motto “Φερόμαστε στον πλανήτη μας, όπως στους καλεσμένους μας”, παρουσιάζει νέους κάδους ανακύκλωσης, ειδικά σχειδασμένους για τις ξενοδοχειακές μονάδες, με σκοπό να αναδείξει την eco-friendly διάσταση της ελληνικής φιλοξενίας.
“Είναι η παγκόσμια πρώτη παρουσίαση για τον ξενοδοχειακό κλάδο, της προσπάθειας που κάνει η εταιρεία για το sustainability. Όλοι οι συνεργάτες της Korres θα πρέπει να έχουν τους κάδους ανακύκλωσης όλων των προϊόντων”, υπογραμμίζει.

ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ “RETURN YOUR EMPTIES”
Αξίζει να αναφερθεί ότι, η εταιρεία κατασκεύασε τη νέα υπερσύγχρονη Εγκατάσταση Ανακύκλωσης, όπου συλλέγονται όλα τα απορρίματα συσκευασίας των προϊόντων της, για να ανακυκλωθούν και να μεταμορφωθούν, ενώ το πλαστικό και το χαρτί αποκτούν νέα ζωή, καθώς μετατρέπονται σε πρώτη ύλη ή λειτουργικά design εργαλεία.
Μάλιστα, η εταιρεία σχεδιάζει να επεκτείνει παγκοσμίως και το πρόγραμμα, Korres Recycle Lab, “Return your empties”, που λειτουργεί επιτυχώς στην Ελλάδα και είναι ένας ανοιχτός κόμβος συνεργασιών με Δήμους, εκπαιδευτικά ιδρύματα και άλλα brands.

DSC 6827

Στέλλα Αυγουστάκη
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.