Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
25.11.2021, 11:44

Nespresso: Limited edition συλλογή Gifts of the Forest

Nespresso: Limited edition συλλογή Gifts of the Forest

H Nespresso συνεργάζεται με την Κολομβιανή σχεδιάστρια μόδας Johanna Ortiz, λανσάροντας τη νέα ετήσια εορταστική συλλογή, η οποία φέτος είναι εμπνευσμένη από το δάσος.
Αντλώντας έμπνευση από τα φυσικά δάση, η συλλογή "Gifts of the Forest" της Nespresso περικλείει την αφοσίωση τoυ brand στο περιβάλλον, όπου καλλιεργείται ο καφές. Η συλλογή περιλαμβάνει μια γκάμα καφέδων limited edition για τα συστήματα Original και Vertuo, καθώς και αξεσουάρ που αποπνέουν το κλίμα των γιορτών, αποτελώντας ξεχωριστά και εμπνευσμένα δώρα για συγγενείς και φίλους.
Από φρούτα του δάσους μέχρι τα πλούσια δέντρα, η φετινή εορταστική σειρά καφέ περιλαμβάνει δύο αρωματικούς καφέδες και έναν black καφέ.

INFO - ΚΑΦΕΔΕΣ

Forest Black
Forest Fruit Flavour
Forest Almond Flavour
Συλλογή Gifts of the Forest με τα αποκλειστικά κοκτέιλ της Nespresso

ΑΝΤΑΠΟΔΟΣΗ ΣΤΑ ΔΑΣΗ

Η Nespresso συνεργάζεται επίσης με την Conservation International, με σκοπό την ανταπόδοση στο δάσος. Εδώ και σχεδόν 20 χρόνια, η Nespresso έχει επικεντρωθεί στην προστασία της φύσης μέσα από έργα γεωργοδασοκομίας, για την προστασία των οικοσυστημάτων στα οποία βασίζονται οι φάρμες καφέ της. Θέλοντας να προχωρήσει πέρα από την καλλιέργεια καφέ και να υποστηρίξει τις τοπικές κοινότητες που αποκαλούν το δάσος σπίτι τους, η Nespresso ανακοινώνει τη συνεισφορά της στην προστασία 10 εκατομμυρίων δέντρων στο δάσος του Αμαζονίου, στη Λα Πεδρέρα της Κολομβίας.