Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
25.11.2021, 12:00

Παρουσιάζει το Evia Support & Promotion – Ξαναγύρισε σε κερδοφορία στην Αμερική

Παρουσιάζει το Evia Support & Promotion – Ξαναγύρισε σε κερδοφορία στην Αμερική

Δεκατρία προϊόντα από παραγωγούς της Εύβοιας συγκέντρωσε το Yoleni's Greek Gastronomy Center στη νέα πρόταση εταιρικών δώρων και όχι μόνο, που δημιούργησε, στο πλαίσιο του προγράμματος, Evia Support & Promotion - Προβολή και προώθησης Εύβοιας.
Όπως ανέφερε στο FnB Daily ο Άγγελος Φιλιππίδης, Co-Owner του Yoleni's Greek Gastronomy Center, το concept στοχεύει στην υποστήριξη των παραγωγών των πυρόπληκτων περιοχών, αλλά και της ευρύτερης περιοχής της Εύβοιας, μέσα από την προβολή των παραδοσιακών τους προϊόντων.

ΣΚΟΠΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ
"Η κεντρική ιδέα ήταν να στηρίξουμε τις πληττόμενες περιοχές της Ελλάδας, ξεκινώντας από την Εύβοια, συγκεντρώνοντας πολλά προϊόντα της περιοχής σε μια πρόταση για εταιρικό δώρο και όχι μόνο", μας ανέφεραν πηγές με γνώση, υπογραμμίζοντας ότι η δύναμη της Yoleni’s είναι τα δώρα της.
"Έχουμε αρκετά σημαντική κινητικότητα στα δώρα, ενώ έχουμε ξεφύγει από τα seasonals".

INFO – ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Κρασί
Σύκα
Ζυμαρικά
Μέλι
Μαρμελάδες
Τρούφα & Ελαιόλαδο τρούφα
Αλείμματα
Παστέλι
Ελιές
Πατέ ελιάς
Αποξηραμένο μήλο
Ρόδι


ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ
Σημειώνεται ότι, το Yoleni's Greek Gastronomy Center, στο πλαίσιο της εταιρικής της ευθύνης, διαχρονικά στηρίζει τους Έλληνες παραγωγούς, συμβάλλοντας στη βιώσιμη ανάπτυξή τους και στην προβολή των ελληνικών προϊόντων.
Μάλιστα, όπως πληροφορούμαστε, μετά την Εύβοια σειρά θα έχουν και άλλες περιοχές της χώρας, που χρειάζονται ενίσχυση, αλλά και οι τοπικοί παραγωγοί της Αθήνας.

ΣΤΕΝΗ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ
Σε ό,τι αφορά την πορεία της εταιρείας, που διατηρεί και κατάστημα στο Πρόβιντενς της πολιτείας του Ρόουντ Άιλαντ, πληροφορούμαστε ότι, στην Αμερική ξαναγύρισε σε κερδοφορία, ενώ και η Ελλάδα καταγράφει ομαλή πορεία.
"Παρά τις δυσκολίες, προσπαθούμε να είμαστε χέρι – χέρι με τους παραγωγούς και να κάνουμε το καλύτερο. Τον Αύγουστο μάλιστα, κάναμε μια μεγάλη εξαγωγή και επανδρώσαμε το κατάστημα ενόψει Χριστουγέννων", εξηγούν οι ίδιες πηγές.

ΣΤΑΘΕΡΟ ΚΟΙΝΟ ΣΤΟ E-SHOP
Επιπλέον, συμπληρώνουν ότι το e-shop έχει αποκτήσει σταθερό κοινό, κυρίως από το εξωτερικό και είναι σημαντική η συμβολή του στον τζίρο της εταιρείας.
"Έχουμε πιστούς πελάτες, κυρίως από το εξωτερικό, αν και στην Ελλάδα πάει πολύ καλά. Επιπλέον, αυτό που μας κάνει και ξεχωρίζουμε, είναι η μεγάλη προϊοντική βάση που διαθέτουμε και έτσι μπορούμε να κάνουμε πολλά διαφορετικά concepts, που καλύπτουν διάφορες ανάγκες".

ΣΤΑΘΕΡΟ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΛΟΓΩ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ
Όπως είχατε διαβάσει στο FnB Daily, στα πλάνα της Yoleni’s ήταν και η επέκταση σε άλλες περιοχές, όπως το Ντουμπάι, ωστόσο οι ίδια πήγες αναφέρουν ότι τα πλάνα αυτά έχουν παγώσει λόγω πανδημίας.

Στέλλα Αυγουστάκη
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.