Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
12.11.2021, 18:00

Αυτά είναι τα νέα λανσαρίσματα της Pernod Ricard στην Ελλάδα

Αυτά είναι τα νέα λανσαρίσματα της Pernod Ricard στην Ελλάδα

Τα νέα της λανσαρίσματα για την Ελλάδα παρουσίασε στο Athens Bar Show η Pernod Ricard Hellas, ορισμένα από τα οποία θα βγουν στην αγορά την επόμενη εβδομάδα.

  • Το πρώτο πιλοτικό, είναι το Inverroche, ένα τζιν από την Νότια Αφρική, το οποίο κυκλοφόρησε στο ελληνικό HoReCa πριν από δύο εβδομάδες
  • Το Italicus, το οποίο πέρασε στο portfolio της Pernord πριν από δύο χρόνια και μετά το Athens Bar Show, θα ξεκινήσει η διανομή του από την Pernod Ricard Hellas
  • Το Ki-No-Bi, το οποίο κυκλοφορεί ήδη, στην Ελλάδα, αλλά αναμένεται να έρθει και η δεύτερη έκδοση σύντομα στην εγχώρια αγορά
  • Τα νέα αλκοολούχα ποτά της Roots, που έχει ξεκινήσει από πέρυσι η διάθεσή τους στην ελληνική αγορά


Σε ό,τι αφορά τα megabrands, η Pernod Ricard Hellas παρουσιάζει το Del Maguey, ένα single village mezcal, που περιέχει επτά εμφιαλώσεις, το οποίο εξαγοράστηκε από τη μητρική και πλέον, έχει ξεκινήσει η διανομή του από την Pernod Ricard Hellas.
Επιπλέον, το Ciao Malfy, το ιταλικό gin brand, το οποίο διαθέτει τέσσερις εμφιαλώσεις, έχει πάρει το όνομά του από την ομώνυμη ιταλική παραλία και διανέμεται κανονικά στην ελληνική αγορά.

Εποχιακή αγορά στην Ελλάδα
Όπως μας αναφέρουν πηγές της Pernod Ricard Hellas, η ελληνική αγορά είναι εποχιακή και γι' αυτό, τους κρύους μήνες, παρατηρείται άνθηση των dark spirits και τους ζεστούς, των white.