Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
11.11.2021, 10:02

Η Aperitivo εμπειρία στο Athens Bar Show Powered by Coca Cola 3E

Η Aperitivo εμπειρία στο Athens Bar Show Powered by Coca Cola 3E

Η κατανόηση των κανόνων του Aperitivo είναι σημαντική για την τέλεια εφαρμογή του «Τελετουργικού της Ευθυμίας», αυτό παρουσίασε ο  Bar Manager Domenico Carella, με εμπειρία σε διάσημα bars από το Μιλάνο και τα Κανάρια Νησιά, μέχρι το Χονγκ Κονγκ, τη Σαγκάη και το Λονδίνο, και ο σεφ του Camparino Daniele Zennaro που αγαπά να πειραματίζεται με βάση στο παρελθόν και το βλέμμα στο μέλλον, θα εξηγήσουν τους κανόνες του Aperitivo και την τέλεια εφαρμογή του «Τελετουργικού της Ευθυμίας». Το session αποτέλεσε μια συμβουλευτική προσέγγιση, που στοχεύει στη σωστή πρόταση ποτών και food pairing. 

Domenico Carella

Ο Ντομένικο αγαπά να ανακαλύπτει νέες γεύσεις. Χάρη στην έμφυτη περιέργειά του ταξιδεψε τον κόσμο και βρέθηκε σε διάσημα bars όπως το DRY στο Μιλάνο, το BOKAN στα Κανάρια και το Wharf στο Λονδίνο προτού μετακομίσει στο Hong Kong ως Beverage Manager του Pirata Group. Ενώ βρισκόταν στη Σαγκάη τέθηκε υποψήφιος για Bartender of the Year το 2015 από το περιοδικό That’s Shanghai ενώ παράλληλα εργάστηκε ως Beverage Manager στο βραβευμένο με 2 αστέρια Michelin "8 1/2 Otto e Mezzo Bombana”.

 Domenico Carella bartender

Daniele Zennaro

Γεννήθηκε το 1979  κοντά στην επαρχία του Ροβίγκο, στην Ιταλία. Αφού ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο Catering Institute άρχισε να δουλεύει σε δίαφορα μέρη της Ιταλίας όπως στην επαρχία του Βένετο.Την τελευταία δεκατία είχε ως βάση τη Βενετία και εργάζεται  στο εστιατόριο De Pisis του ξενοδοχείου Bauer II Palazzo, στο Bauer Palladio Hotel και στο Vecio Fritolin. Μετά από 2 χρόνια εμπειρίας στο εστιατόριο Canova του Baglioni Hotel Luna, ο Danielle συνέχισε την καριέρα του στο Marciano Excelsior και τώρα ως chef στο Al Giubagiò Restaurant. Το όραμά του σχετίζεται με πειραματισμούς που έχουν τη βάση τους στο παρελθόν αλλά με μια πιο μοντέρνα ματιά. Τελευταία, η γαστρονομική του έρευνα εστιάζει στην αναζήτηση νέας έμπνευσης μέσα από τη χρήση βοτάνων στη λιμνοθάλασσα της Βενετίας.

zennaro 12 insolitopanettone

zennaro 12 insolitopanettone