Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
10.11.2021, 14:10

Coca Cola3E: Όλο το portfolio των premium spirits στο Bar District στο Athens Bar Show

Coca Cola3E: Όλο το portfolio των premium spirits στο Bar District στο Athens Bar Show

Το πλήρες χαρτοφυλάκιο των premium spirits, με επώνυμα και αναγνωρίσιμα brands, παρουσίασε η Coca-Cola Τρία Έψιλον στο δικό της bar district, που δημιούργησε για το Athens Bar Show.
Τα premium spirits συμπληρώνουν το total beverage 24/7 χαρτοφυλάκιο προϊόντων της εταιρείας, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη συνεργειών με τα μη αλκοολούχα ποτά, με έμφαση στα mixers και τo Schweppes portfolio, ενδυναμώνοντας ακόμη περισσότερο τη σχέση με τους καταναλωτές, καλύπτοντας όλες τις προτιμήσεις τους με ένα μεγάλο εύρος προτάσεων mixability για ευφάνταστα και μοναδικά cocktails.

Bar hopping
Και σήμερα οι επισκέπτες θα μπορούν να κάνουν bar hopping μέσα στο ειδικά διαμορφωμένο Bar District, που έχει δημιουργήσει η Coca-Cola Τρία Έψιλον για τις ανάγκες της παρουσίας της στο Athens Bar Show, προβάλλοντας προϊόντα και παράλληλα, δίνοντας έμφαση σε δύο κύριες περιστάσεις κατανάλωσης,

  • Το Early evening consumption, με τα Aperitifs, Aperol και Campari,
  • Χτες και σήμερα το απόγευμα, στις 6, ο manager του μιλανέζικου bar, Camparino, Tommaso Cecca, σερβίρει εμβληματικές συνταγές, ειδικά για τους επισκέπτες του Aperitivo Corner

Στο Bar District, η Coca-Cola Τρία Έψιλον θα προβάλλει επίσης και το Early night consumption, με Gin Bulldog και Bickens, Whisky Naked Malt και Rum Brugal 1888.