Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
06.11.2021, 18:00

Athens Bar Show: Έρχεται και γιορτάζει τα 11 χρόνια του

Athens Bar Show: Έρχεται και γιορτάζει τα 11 χρόνια του

Ο καιρός περνά και ήρθε η στιγμή να τα πούμε και πάλι από κοντά στο 11ο Athens Bar Show, δηλαδή στη μεγαλύτερη εκπαιδευτική έκθεση για επαγγελματίες των bars και του κλάδου της φιλοξενίας, η οποία επιστρέφει πιο εκπαιδευτική από ποτέ. Αυτή τη φορά με ακόμα μεγαλύτερη δυναμική και ανανεωμένη διάθεση μετά από ένα χρόνο αναγκαστικής απουσίας εξαιτίας της πανδημίας. Οι διοργανωτές δηλώνουν πανέτοιμοι να κάνουν αυτό που ξέρουν πολύ καλά από το 2010: να συγκεντρώσουν, δηλαδή, όλη την βαριά βιομηχανία των μπαρ και των spirits σε μια τοποθεσία και να την ενημερώσουν για ότι νέο συμβαίνει.

Στις 9 και 10 Νοεμβρίου 2021, λοιπόν, η Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων θα μεταμορφωθεί και οι επαγγελματίες-επισκέπτες του κλάδου θα μπορούν να περιηγηθούν στα 10.000 τετραγωνικά μέτρα εξωτερικού εκθεσιακού χώρου και στα 5 εκπαιδευτικά stages, με ασφάλεια.

Στο πρόγραμμα, φέτος, θα βρούμε περισσότερους από 60 ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό, οι οποίοι θα παρουσιάσουν πάρα πολλά διαφορετικά σεμινάρια με καίρια και επίκαιρα θέματα για όσους δραστηριοποιούνται στον τομέα φιλοξενίας, δίνοντας έμφαση στα νέα δεδομένα και στις καινούργιες προκλήσεις, που έφερε η πανδημία, προσφέροντας ιδέες και λύσεις. Πιο συγκεκριμένα, τα θέματα θα περιστρέφονται γύρω από τον σημερινό παλμό της βιομηχανίας, την επικαιρότητα, τα νέα trends (στην Ελλάδα και στον κόσμο), τις καθολικές ανερχόμενες τάσεις, τις νεοσύστατες ανάγκες, τις ελκυστικές καινοτομίες, τις ενδιαφέρουσες νέες τεχνικές ή πρακτικές, τους αποδοτικότερους τρόπους διαχείρισης, προβολής και οργάνωσης ενός bar και τις προτάσεις επιβίωσης, ενώ δεν θα λείψουν τα σεμινάρια για την ψυχική και σωματική ανανέωση και εγκύμναση πίσω από την μπάρα!

Από ότι μαθαίνω, αυτή τη φορά στη διοργάνωση θα συμμετέχουν πάνω από 40 εταιρείες-εκθέτες από Ελλάδα και εξωτερικό, ενώ συνολικά θα παρουσιαστούν περισσότερα από 500 διαφορετικά προϊόντα, εργαλεία και είδη εξοπλισμού. Κατά συνέπεια, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν νέες αφίξεις και παραγωγές, οι οποίες κάνουν το επίσημο ντεμπούτο τους μέσα από το Athens Bar Show, να γνωρίσουν καλύτερα πολλά αξιόλογα τοπικά brands και να εντοπίσουν αρκετές αναγνωρίσιμες φιάλες, αμπαλαρισμένες με νέα concept. Φυσικά, θα υπάρχει η δυνατότητα να συμμετέχουν σε ξεχωριστές γευσιγνωσίες και pairings.

Θεωρήστε το μια μοναδική ευκαιρία: δεν συναντά κανείς συχνά μια τόσο μεγάλη και πολυποίκιλη συνάθροιση ανθρώπων με τεχνογνωσία και εμπειρία, τόσα πολλά προϊόντα μαζεμένα σε έναν χώρο στη διάθεση κάθε επαγγελματία, ενώ οι δυνατότητες για δικτύωση θα είναι όπως πάντα άφθονες.

Αν είστε επαγγελματίας bartender, bar manager, ιδιοκτήτης καταστήματος, F&B manager, εισαγωγέας ή διανομέας ποτών και παρελκομένων ή φοιτητής τουριστικών σπουδών, το Athens Bar Show, που θα πραγματοποιηθεί στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, πρέπει να μπει στο πρόγραμμά σας.

Γιώτα Παναγιώτου
So Posh