Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
04.11.2021, 16:02

Η Sani/Ikos επενδύει €125 εκατ. στην Κρήτη για νέο ξενοδοχειακό συγκρότημα

Η Sani/Ikos επενδύει €125 εκατ. στην Κρήτη για νέο ξενοδοχειακό συγκρότημα

Την εξαγορά συνολικής έκτασης άνω των 200 χιλιάδων τ.μ. στον κόλπο του Κισσάμου Χανίων ανακοίνωσε ο όμιλος Sani/Ikos, με στόχο τη δημιουργία του πρώτου ξενοδοχειακού συγκροτήματος υπό το εμπορικό σήμα της Ikos Resorts στο νησί.
Για τη δημιουργία της ενιαίας έκτασης των 200 χιλιάδων τ.μ., ο όμιλος απέκτησε και ενοποίησε περισσότερα από 30 επιμέρους οικόπεδα. Η συνολική επένδυση του ομίλου Sani/Ikos στην Κρήτη, θα ξεπεράσει τα 125 εκατ. ευρώ ενώ θα δημιουργηθούν περισσότερες από 750 νέες θέσεις εργασίας.
Η ανάπτυξη του resort 5*, Ikos Kissamos, προβλέπεται να δώσει σημαντική ώθηση στον ποιοτικό τουρισμό της περιοχής Χανίων και της  Δυτικής Κρήτης, ενός ταχέως αναπτυσσόμενου προορισμού, με σημαντικά οφέλη για την τοπική κοινωνία, την απασχόληση και την οικονομία. Παράλληλα θα ενισχύσει την εικόνα όχι μόνο της περιοχής αλλά και της Κρήτης συνολικά, ως ναυαρχίδα του ελληνικού τουρισμού.

Ikos Kissamos
Δωμάτια: 500
Είδος
Bungalows
Δωμάτια
Βίλες
Έκταση: Παραλιακό μέτωπο 600 μέτρων
Αρχή κατασκευής: 2023
Έναρξη λειτουργίας: Μάιος 2025