Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
04.11.2021, 12:22

H CHC Group συνεργάζεται με την Ελληνική Εταιρεία Προστασίας της Φύσης

H CHC Group συνεργάζεται με την Ελληνική Εταιρεία Προστασίας της Φύσης

Με μια νέα συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Προστασίας της Φύσης, εθνικό χειριστή του προγράμματος Green Key που απονέμει το ομώνυμο οικολογικό σήμα ποιότητας, η CHC Group γίνεται ενεργός υποστηρικτής της διεθνούς προσπάθειας προστασίας της φύσης και ενισχύει την «πράσινη» πολιτική που υλοποιεί μαζί με τις συνεργαζόμενες ξενοδοχειακές μονάδες.

 Η σύμβαση ενισχύει τις προσπάθειες ποιοτικής αναβάθμισης του τουριστικού προϊόντος της χώρας, καθώς και την εφαρμογή περιβαλλοντικά φιλικών και βιώσιμων μεθόδων και πρακτικών στον τουριστικό κλάδο. Ειδικότερα, προβλέπει τη διοργάνωση σειράς δράσεων ενημέρωσης και ενίσχυσης της «πράσινης» ταυτότητας των συνεργαζόμενων ξενοδοχειακών μονάδων, τη διεξαγωγή σεμιναρίων παρουσίασης νέων πρακτικών φιλικών προς το περιβάλλον, την εφαρμογή των κριτηρίων του διεθνούς προγράμματος Green Key που προωθεί πρακτικές μείωσης του περιβαλλοντικού αποτυπώματος κάθε μονάδας, τη συμμετοχή εκπροσώπου του Green Key στις τουριστικές εκθέσεις όπου συμμετέχει η CHC Group, κ.ά.

Η σύμβαση υπεγράφη από τον ιδρυτή και Γενικό Διευθυντή της CHC Group Ζαχαρία Α. Χνάρη και τον Νικόλαο Γ. Πέτρου, Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Εταιρείας Προστασίας της Φύσης και αντιπρόεδρο του Foundation for Environmental Education που είναι ο διεθνής συντονιστής του προγράμματος, είναι εγκεκριμένο από το Global Sustainable Tourism Council (GSTC).