Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
22.10.2021, 16:51

Hard Rock Café ® Athens: To 2022 θα επιστρέψει στις προ πανδημίας επιδόσεις

Hard Rock Café ® Athens: To 2022 θα επιστρέψει στις προ πανδημίας επιδόσεις

Η μειωμένη εισροή τουριστών κρουαζιέρας, αλλά και ξένων επισκεπτών συνολικά, στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας, λόγω της πανδημίας, πίεσαν τον τζίρο του Hard Rock Café ® στην Ελλάδα, όπως πληροφορείται το FnB Daily.

Βασικοί πελάτες οι Έλληνες

 Το διεθνές brand εστίασης, η πελατειακή βάση του οποίου αποτελείται κατά κύριο λόγο από τουρίστες και λιγότερο από Έλληνες, δοκίμασε τις αντοχές του κατά τη διάρκεια της πανδημίας, ενώ, όπως πληροφορούμαστε, πλέον, οι Έλληνες αποτελούν τους βασικούς πελάτες του.
"Διαπιστώνουμε ότι, σταδιακά, οι Έλληνες είναι όλο και πιο πρόθυμοι να επιστρέψουν στην εστίαση, ακόμα και στον εσωτερικό χώρο, αρκεί να εμπιστευθούν ότι το κατάστημα είναι covid free, όπως συμβαίνει στο Hard Rock Café ®", αναφέρουν πηγές με γνώση, συμπληρώνοντας ότι, οι Έλληνες θέλουν να βγουν από το σπίτι τους, αλλά συνεχίζουν να τηρούν τα μέτρα.
Ωστόσο η πανδημία έχει αφήσει ισχυρό αποτύπωμα στις οικονομικές καταστάσεις της αλυσίδας στην Ελλάδα, που αναμένεται να πλησιάσει τις επιδόσεις του 2019 το 2022.
"Κάθε εβδομάδα είναι όλο και καλύτερη από την προηγούμενη, αν και η αγορά, στο σύνολό της, παραμένει φοβισμένη", εξηγούν οι ίδιες πηγές.

Στηρίζει το "Άλμα Ζωής"

 Αξίζει να αναφερθεί ότι, το Hard Rock Café ® Athens, στο πλαίσιο του μήνα ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού και της ετήσιας καμπάνιας PINKTOBER®, διοργάνωσε την εκδήλωση "Strength Together", που σηματοδότησε την αρχή της ενέργειας για τη συγκέντρωση χρημάτων, με στόχο την ενίσχυση του Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού "Άλμα Ζωής".
Επιπλέον, πέρα από τα limited-edition προϊόντα, η αλυσίδα έχει δημιουργήσει ειδικό μενού, όπου ένα μέρος των χρημάτων πάει για φιλανθρωπικό σκοπό. Στόχος της ενέργειας αυτής, πέρα από την ενημέρωση του κοινού, είναι η συλλογή χρημάτων μέσα από δωρεές που μπορούν να γίνουν στο χώρο του Hard Rock Café Athens.
"Το Hard Rock Café Athens νιώθει υπερηφάνεια και τιμή, που μπορεί να είναι μέρος μιας τέτοιας ενέργειας, στο πλαίσιο του PINKTOBER®, συμβάλλοντας έτσι, σε τοπικό επίπεδο, με τη στήριξή του στον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού, Άλμα Ζωής", δήλωσε ο Σταμάτης Τσαμτσουκάκης, Γενικός Διευθυντής στο Hard Rock Café Athens.

INFO - SIGNATURE BURGERS
Mushroom & Bourbon Onion Burger
The Ultimate “Pub” Burger
Blue Cheese & Bacon Burger
Τα signature burgers έχουν δημιουργηθεί ειδικά για το Pinkoctober® μαζί με το θεματικό "ροζ κοκτέιλ", Tropical Margarita.

Στέλλα Αυγουστάκη
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.