Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
18.10.2021, 12:30

Matsuhisa Athens: Επιστρέφουν τα Food & Wine Pairings του Νοεμβρίου

Matsuhisa Athens: Επιστρέφουν τα Food & Wine Pairings του Νοεμβρίου

Το cosy περιβάλλον του Matsuhisa Athens με το τζάκι στο εσωτερικό του εστιατορίου και την θέα στο γαλάζιο της Αθηναϊκής Ριβιέρας, καθιστά το πολυβραβευμένο εστιατόριο τον it προορισμό και τη χειμερινή περίοδο για όσους ξεχωρίζουν την υψηλή ποιότητα της Japanese fusion κουζίνας του διάσημου Nobu.

Early lunch κάθε Κυριακή

Οι Κυριακές αναδεικνύονται σε «Matsuhisa Sundays», καθώς οι λάτρεις του μενού και της φιλοξενίας του Matsuhisa Athens έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν early lunch κάθε Κυριακή στο αγαπημένο τους restaurant destination. Πέρα από το high-end μενού του Executive Chef Τόνυ Βρατσάνου και του Head Chef της ζεστής κουζίνας, Θωμά Κουράκου, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία φέτος τον χειμώνα να απολαύσουν signature cocktails και premium spirits στο περιβάλλον του Umi Bar −του πρώτου bar διεθνώς με την υπογραφή του Matsuhisa.

MATSUHISA UMI BAR 1

Οι οινοποιοί που θα συμμετέχουν

Παράλληλα, φέτος το χειμώνα επιστρέφουν τα Food & Wine Pairings του Νοεμβρίου στο Matsuhisa Athens.

Από την Πέμπτη 4 Νοεμβρίου και κάθε Πέμπτη για τέσσερις συνεχόμενες εβδομάδες, δίνεται η δυνατότητα στους επισκέπτες του Matsuhisa Athens να δοκιμάσουν ένα ξεχωριστό ολοκληρωμένο μενού πέντε signature πιάτων του εστιατορίου, συνδυάζοντάς το με τα κρασιά γνωστών παραγωγών του ελληνικού αμπελώνα, στην τιμή των €100 ανά άτομο.

Οι οινοπαραγωγοί που θα συμμετέχουν φέτος στα Food & Wine Pairings του Νοεμβρίου στο Matsuhisa Athens είναι:

  • Κάναβα Χρυσού Τσέλεπος Σαντορίνη (4/11)
  • Οινοποιείο Δαλαμάρα (11/11)
  • Κτήμα Lacovino (18/11)
  • Κτήμα Οινοτρόπαι (25/11)

SHRIMP KUSHIYAKI AND LOTUS MARTINI 1

Συνεχίζεται το delivery

Και τη χειμερινή περίοδο, οι λάτρεις της fusion κουζίνας του Nobu στις περιοχές των Νοτίων Προαστίων, έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν τα αγαπημένα τους πιάτα, τόσο από την κρύα όσο και από τη ζεστή κουζίνα του Matsuhisa Athens καθώς και premium cocktails από μία Take-out Cocktail List, και από την άνεση του σπιτιού τους, με την υπηρεσία Matsuhisa Athens Home Fine Dining μέσω της υποστήριξης και της αποκλειστικής συνεργασίας με την Spanos Luxury Cars SA, Official Jaguar Land Rover Dealer.