Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
13.10.2021, 14:56

Η Signify ανέλαβε το σύστημα απολύμανσης στο Βαρούλκo Seaside

Η Signify ανέλαβε το σύστημα απολύμανσης στο Βαρούλκo Seaside

 To σύστημα απολύμανσης του αέρα Philips UV-C Air Disinfection της Signify εμπιστεύεται για το εστιατόριο «Βαρούλκο Seaside» ο σεφ και ιδιοκτήτης του, Λευτέρης Λαζάρου. Μετά από μελέτη που εκπονήθηκε από την Signify στον χώρο του εστιατορίου, η εταιρεία προχώρησε στην εφαρμογή μιας λύσης, ειδικά προσαρμοσμένης στις ανάγκες του εστιατορίου, τοποθετώντας 28 συσκευές Philips UV-C Active air στους βοηθητικούς χώρους  και 10 συσκευές Philips UV-C upper air στις κεντρικές αίθουσες.  Οι συσκευές ανοικτού τύπου Philips UV-C upper air είναι σχεδιασμένες για να απολυμαίνουν αθόρυβα και με ασφάλεια τα άνω στρώματα του αέρα που κυκλοφορούν σε ένα χώρο, επιτρέποντας ταυτόχρονα την ανθρώπινη παρουσία, χωρίς να διακόπτονται οι καθημερινές δραστηριότητες. Περιλαμβάνουν τέσσερις λαμπτήρες UV-C των 9 Watt με τους αντίστοιχους μετασχηματιστές. Οι συσκευές κλειστού τύπου Philips UV-C Active air έχουν ενσωματωμένους ανεμιστήρες που φιλτράρουν τον αέρα εσωτερικά και τον απολυμαίνουν, χρησιμοποιώντας δύο λαμπτήρες UV-C των 60 watt, παρέχοντας στον χώρο καθαρό αέρα.
"Εν μέσω μιας πολύ δύσκολης περιόδου όπου κληθήκαμε να πάρουμε σοβαρές αποφάσεις για το πώς θα διασφαλιστεί η υγεία των επισκεπτών μας, με την επιστροφή τους στους κλειστούς χώρους του εστιατορίου μας, είμαστε πολύ χαρούμενοι που η ιδανική λύση ήρθε μέσω της καινοτόμου τεχνολογίας της Signify. Τα συστήματα απολύμανσης του αέρα, Philips UV-C Air Disinfection, θα ελαχιστοποιήσουν τον κίνδυνο μόλυνσης από τον ιό του COVID-19 για τους επισκέπτες και τους συναδέλφους μας», δήλωσε ο κύριος Λευτέρης Λαζάρου.

1V7A0793