Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
12.10.2021, 20:20

Οι Big Bad Wolf – Souvlaki & Burger Bar και η PepsiCo δημιούργησαν κοινή καμπάνια

Οι Big Bad Wolf – Souvlaki & Burger Bar και η PepsiCo δημιούργησαν κοινή καμπάνια

Η The Big Bad Wolf – Souvlaki & Burger Bar και η PepsiCo συνεργάστηκαν και δημιούργησαν μία κοινή καμπάνια με τίτλο "Απίθανα Ελκυστικές Γεύσεις". Η καμπάνια αφορά στην προσφορά της αλυσίδας εστιατορίων ταχείας εξυπηρέτησης, The Big Bad Wolf - Souvlaki & Burger Bar, στην οποία οι καταναλωτές με €5€μπορούν να αγοράσουν τα burger menu και μία Pepsi Max 330ml.

Η Ράνια Κυριακού, Marketing Manager Beverages της PepsiCo Hellas, δήλωσε: "Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη συγκεκριμένη διαφημιστική καμπάνια, η οποία αποτελεί για εμάς σημαντικό μέρος της στρατηγικής μας συνεργασίας με την αλυσίδα, The Big Bad Wolf - Souvlaki & Burger Bar. Είμαστε σίγουροι ότι το αποτέλεσμα θα δικαιώσει την καμπάνια". 
Η Χριστιάνα Μανταλβάνου, Head of Marketing & Communication της The Big Bad Wolf - Souvlaki & Burger Bar, δήλωσε: "Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας. Καθημερινά, θέλοντας να είμαστε κοντά στον απλό καταναλωτή,  δημιουργούμε γευστικές και συμφέρουσες προσφορές. Η εταιρεία συνεχίζει την αναπτυξιακή της πορεία, επενδύοντας και στηρίζοντας τις συνεργασίες της με ένα μακροχρόνιο πλάνο ενεργειών και προβολής".