Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
05.10.2021, 16:48

H Hard Rock Cafe® Athens ξεκινά την Καμπάνια Pinktober®

H Hard Rock Cafe® Athens ξεκινά την Καμπάνια Pinktober®

Το Hard Rock τιμά τον μήνα ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού με εκδηλώσεις για τη συγκέντρωση χρημάτων και συνεχίζει την ετήσια καμπάνια της για το Pinktober®.

Συγκεκριμένα ενώνει τις δυνάμεις της για να υποστηρίξει και να ενισχύσει τις προσπάθειες που γίνονται όσον αφορά την ευαισθητοποίηση και την έρευνα για τον καρκίνο του μαστού με προϊόντα limited-edition, ειδικό μενού με γεύμα και ποτό και τοπικές εκδηλώσεις.

Προϊόντα Pinktober Limited-Edition

Φέτος, η Hard Rock International θα προσφέρει σχεδιασμένα προϊόντα limited-edition για την υποστήριξη στις προσπάθειες ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού, συμπεριλαμβανομένης μιας καινούριας καρφίτσας Pinktober. Επιπλέον, μέσω του Hard Rock Heals Foundation, ένα ποσοστό όλων των εσόδων θα διατεθεί σε φιλανθρωπικά ιδρύματα που θα βοηθήσουν στην ευαισθητοποίηση και την ενίσχυση της έρευνας για τον καρκίνο του μαστού.  

Pink Flavours

Το Hard Rock Café Athens θα έχει διαθέσιμο ένα μενού για περιορισμένο χρονικό διάστημα έως τις 31 Οκτώβρη με ροζ θέμα με τα Pinktober Burgers:

Mushroom & Bourbon Onion Burger

The Ultimate “Pub” Burger

Blue Cheese & Bacon Burger

Θεματικό ροζ κοκτέιλ Tropical Margarita.