Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
04.10.2021, 12:00

Η «αποχή από την εστίαση» προκαλεί ανησυχία

Η «αποχή από την εστίαση» προκαλεί ανησυχία

Ο καιρός αλλάζει, ο χειμώνας έρχεται και η εστίαση μπαίνει σε νέα μέτρα, ειδικά για τους κλειστούς χώρους. Είναι γνωστό ότι μόνο εμβολιασμένοι θα μπαίνουν στα εστιατόρια και από τώρα φαίνεται ότι δημιουργείται ένα κλίμα που προκαλεί ανησυχία.

Τα μέτρα έχουν τεθεί σε εφαρμογή από τις 13 Σεπτεμβρίου, ωστόσο, το γεγονός ότι οι καιρικές συνθήκες στην Ελλάδα ευνοούν το να μπορεί να καθίσει κανείς σε εξωτερικό χώρο ακόμα και μέχρι τα μέσα του Οκτωβρίου, είχε κρατήσει «χαμηλά» τις αντιδράσεις. Όσο, όμως, ο καιρός επιδεινώνεται, η θερμοκρασία πέφτει και γίνεται μεγαλύτερη η ανάγκη των πολιτών να καθίσουν σε εσωτερικούς χώρους, τόσο αλλάζει η κατάσταση.

Ήδη οι πρώτες αντιδράσεις έρχονται μέσα από τα social media. Ένα από τα πρώτα trends στο Twitter το τελευταίο 24ωρο είναι το #αποχη_απο_την_εστιαση.

Για την ώρα, στο #αποχη_απο_την_εστιαση γίνονται διαδικτυακές μάχες μεταξύ των πολιτών... Μένει να δούμε πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση.