Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
04.10.2021, 15:00

Yum Tales: Στόχος η επέκταση στο HoReCa – Ενίσχυση της Kombucha culture στην Ελλάδα

Yum Tales: Στόχος η επέκταση στο HoReCa – Ενίσχυση της Kombucha culture στην Ελλάδα

Την κουλτούρα των functional ροφημάτων, που ενισχύουν την υγεία, σχεδιάζει να ενισχύσει στην ελληνική αγορά η Yum Tales του Αλέξανδρου Παναγούλια.
"Αντιπροσωπεύουμε υγιεινά ροφήματα και στόχος μας είναι, να δημιουργήσουμε την κουλτούρα σε σημεία καφεστίασης, ώστε να έχουν εξαιρετικές επιλογές, όπως οι specialty καφέδες, αλλά και τα ροφήματα που μας κάνουν καλό", ανέφερε ο κ. Παναγούλιας.

NO PLASTIC ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ
Σημείωσε δε, ότι η εταιρεία του αντιπροσωπεύει 10 διαφορετικά brands από επιλεγμένους οίκους του εξωτερικού, τα οποία κυκλοφορούν σε 3 συσκευασίες, τα οποία έχει τοποθετήσει στο Βιολογικό Χωριό, στα Cultivos Coffee, καθώς και σε επιλεγμένα σημεία καφεστίασης.
"Δεν επιλέγουμε συσκευασίες που έχουν πλαστικό για τα προϊόντα μας, τα οποία είναι functional ροφήματα, όπως, μεταξύ άλλων, η Kombucha Roy, αλλά και το βιολογικό ποπ κορν, το οποίο έχει βγει εδώ και λίγο καιρό στην αγορά", επεσήμανε, ενώ συμπλήρωσε ότι οι συσκευασίες είναι σε:

  • Can
  • Glass
  • Carton

IMG 4541

Σημειώνεται ότι, η στόχος της εταιρείας είναι η επέκταση της στο HoReCa, ενδυναμώνοντας την παρουσία της στην ελληνική αγορά.

"Προσπαθούμε πολύ να αυξήσουμε την διείσδυσή μας στην ελληνική αγορά και να συστήσουμε στους καταναλωτές υγιεινές εναλλακτικές προτάσεις, αλλά και να δημιουργήσουμε την κουλτούρα της Kombucha στην Ελλάδα".