Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
05.10.2021, 15:00

Intertan: Νέα ανακυκλώσιμα σκεύη για τρόφιμα

Intertan: Νέα ανακυκλώσιμα σκεύη για τρόφιμα

Το portfolio των προϊόντων της εμπλουτίζει η Intertan, η οποία, αν και δραστηριοποιείται από το 1922 στον κλάδο τροφίμων, μπήκε στο εμπόριο και στις εισαγωγές συσκευασιών το 2013, δημιουργώντας το brand, Tessera.
Όπως πληροφορούμαστε, τα προϊόντα της Tessera, όπως ποτήρια, καλαμάκια, μαχαιροπήρουνα, είναι βιοδιασπώμενα, κομποστοποιήσιμα, πλήρως ανακυκλώσιμα και απευθύνονται, μεταξύ άλλων, τόσο στο take way, όσο και στην εστίαση, ενώ εισάγονται κυρίως, από την Ευρώπη.

ΝΕΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ
Σύμφωνα με πληροφορίες, η εταιρεία έχει ξεκινήσει να συνεργάζεται με τις αλυσίδες Κρητικός και Bazaar, ενώ είναι σε συζητήσεις και με δυο ακόμα παίκτες της εγχώριας αγοράς retail, με σκοπό να βάλει και εκεί τα προϊόντα της.

IMG 4567

ΕΝΔΥΝΑΜΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ
H Intertan εξάγει σε 2 χώρες, με κυριότερη αγορά την Ευρώπη, ενώ πλέον, στόχος της είναι να ενδυναμώσει τις ήδη υπάρχουσες αγορές και να μην επεκταθεί σε νέες.

ΕΠΕΝΔΥΕΙ ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
Αν και η Intertan δεν σχεδιάζει να μπει στην παραγωγή παρόμοιων προϊόντων με αυτά που εισάγει, ωστόσο όπως πληροφορούμαστε, στις εγκαταστάσεις στην Ελλάδα, έχει προχωρήσει σε επενδύσεις, με σκοπό το εισαγόμενο καλαμάκι να συσκευάζεται στη χώρα μας.
Η εν λόγω επένδυση έγινε αρχές καλοκαιρού.

IMG 4566