Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
30.09.2021, 11:07

Athens Coffee Festival: Δυναμική επιστροφή με 16.500 επισκέπτες

Athens Coffee Festival: Δυναμική επιστροφή με 16.500 επισκέπτες

Mε 16.500 επισκέπτες επισφραγίστηκε η επιστροφή του Athens Coffee Festival, το οποίο στοχεύει στον εκσυγχρονισμό και την αναβάθμιση των επιχειρήσεων του κλάδου και των υπηρεσιών που προσφέρουν, αλλά και στην ενημέρωση και εξέλιξη των επαγγελματιών του χώρου.
Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ, οι decision makers του κλάδου της καφεστίασης είχαν την ευκαιρία συνομιλήσουν με τους Έλληνες coffee experts, καθώς και με τους αντιπροσώπους των κορυφαίων coffee brands και να ανταλλάξουν απόψεις με ταλαντούχους baristas, αλλά και σημαντικά στελέχη από την αγορά του καφέ. Παράλληλα, το κοινό είχε την ευκαιρία να ανακαλύψει μία μεγάλη γκάμα από καφέδες.
Τέλος, στα Coffee Masterclasses που πραγματοποιήθηκαν, οι επαγγελματίες από τον χώρο της καφεστίασης είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τις νέες τάσεις που κυριαρχούν στη σύγχρονη διεθνή σκηνή του καφέ, ενώ παράλληλα, ενημερώθηκαν για τους προβληματισμούς που απασχολούν την παγκόσμια βιομηχανία του καφέ.