Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
27.09.2021, 18:00

Délifrance: Νέες μπάρες δημητριακών σε 4 γεύσεις – Με +12% στο 8μηνο

Délifrance: Νέες μπάρες δημητριακών σε 4 γεύσεις – Με +12% στο 8μηνο

Τις τέσσερις νέες μπάρες δημητριακών παρουσίασε για πρώτη φορά, στο Athens Coffee Festival, η Délifrance, μια σειρά που ξεκινά να τρέχει πιλοτικά η ελληνική θυγατρική.
Πρόκειται για μπάρες δημητριακών με φυσικά συστατικά, χωρίς πρόσθετα, συντηρητικά, χωρίς ζάχαρη και γλυκαντικά, παρά μόνο μέλι, ταχίνι, ολόκληρους ξηρούς καρπούς και δημητριακά, οι οποίες θα τοποθετηθούν σε ένα μήνα σε σημεία HoReCa.

IMG 4533

NEA FOCACCIA
Η εταιρεία εμπλουτίζει και το portfolio των ιταλικών γεύσεων, έχοντας κυκλοφορήσει την focaccia romana, ένα προϊόν που, όπως πληροφορούμαστε, μοιάζει με την pinsa, ενώ θετικό είναι το feedback που λαμβάνει για τη vegan σειρά, την οποία παρουσίασε στην HoReCa 2020.

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΒ
Επιπλέον, η εταιρεία, που έκλεισε το 2020 με διψήφια ανάπτυξη σε σχέση με το 2019 και "τρέχει" στο οκτάμηνο με +12%, δημιούργησε για λογαριασμό της ΑΒ Βασιλόπουλος, σειρά συσκευασμένων muffins σε οκτώ γεύσεις.

IMG 4532