Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
27.09.2021, 09:00

5 έξυπνες συμβουλές για να κερδίσετε τους λάτρεις της μπύρας

5 έξυπνες συμβουλές για να κερδίσετε τους λάτρεις της μπύρας

Η μπύρα ήταν ειδικά το καλοκαίρι ψηλά στις προτιμήσεις και προφανώς συνεχίζει να είναι και το χειμώνα. Αν θέλετε να κερδίσετε πελάτες, τότε πρέπει να τους προσφέρετε καταρχήν μια δροσιστική μπύρα. Θα πρέπει να έχει καλή γεύση, ώστε να ενθαρρύνονται οι πελάτες να επιστρέψουν στο μπαρ για ένα ακόμη ποτό.

Το να σερβίρετε σωστά τη μπύρα παίζει σημαντικό ρόλο στον προσδιορισμό της γεύσης και της υφής της. Υπάρχουν ορισμένοι παράγοντες που πρέπει να προσέξετε ώστε η μπύρα που σερβίρετε να είναι εξαιρετικής ποιότητας και γεύσης.

Το άνοιγμα της φιάλης:

Εάν σερβίρετε τα μπουκάλια μπύρας στους πελάτες, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι δεν κουνάτε το μπουκάλι πολύ. Το κούνημα του μπουκαλιού πριν το άνοιγμα δεν είναι καλή ιδέα καθώς μπορεί να έχει αρνητική επίδραση στην ποιότητά. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με το άνοιγμα για να μησπάσει το στόμιο.

Οι draft γραμμές:

Με την πάροδο του χρόνου οι γραμμές draft μπύρας μπορεί να αντιμετωπίσουν ζητήματα με βακτήρια, μούχλα ή μαγιά. Αυτά, όχι μόνο θα καταστρέψουν τη γεύση της μπύρας, αλλά μπορούν επίσης να δημιουργήσουν προβλήματα στους πελάτες. Βεβαιωθείτε ότι η μπύρα που σερβίρετε δεν είναι θολή. Αν έχει περίεργη γεύση, τότε ήρθε η ώρα να καθαρίσετε τις draft γραμμές.

Ιδανική θερμοκρασία:

Οι περισσότερες μπύρες έχουν τη δική τους ιδανική θερμοκρασία σερβιρίσματος. Συνήθως, η θερμοκρασία της μπύρας εξαρτάται από τη δύναμή της. Οι μπύρες με υψηλή περιεκτικότητα σε αλκοόλ σερβίρονται λίγο πιο ζεστές, σε σύγκριση με τις μπύρες χαμηλού αλκοόλ. Η χρήση παγωμένου ποτηριού δεν είναι κατάλληλη, καθώς δεν θα σας επιτρέψει να απολαύσετε τη γεύση και το άρωμα της μπύρας. Δημιουργεί επίσης πολύ αφρό.

Επιλέγοντας τα σωστά ποτήρια:

Τα ποτήρια που χρησιμοποιούνται για το σερβίρισμα μπύρας είναι ένας σημαντικός παράγοντας. Η θερμοκρασία του ποτηριού πρέπει να είναι κατάλληλη για το ποτό. Εκτός από αυτό, το σχήμα και η καθαριότητα του ποτηριού πρέπει επίσης να ληφθούν υπόψη. 

Τεχνική σερβιρίσματος:

Το ποτήρι πρέπει να συγκρατείται υπό γωνία 45 μοιρών και πρέπει να στοχεύετε προς το μέσο της κλίσης του ποτηριού. Όταν το ποτήρι είναι 2/3 γεμάτο τότε επιστρέψτε σε γωνία 90 μοιρών.