Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
10.04.2021, 18:48

Dickey’s Barbecue Pit : Λανσάρει 460 νέα ψηφιακά...εστιατόρια

Dickey’s Barbecue Pit : Λανσάρει 460 νέα ψηφιακά...εστιατόρια

H Dickey’s Barbecue Pit στοχεύει στην ανάπτυξη εστιατορίων, των γνωστών ως "virtual chicken wings". Στόχος της εταιρείας είναι να αναπτύξει 460 εστιατόρια που θα παρέχουν, αποκλειστικά και μόνο, υπηρεσίες delivery του νέου concept για φτερούγες κοτόπουλου. 

TAKE AWAY 
Το νέο concept καταστημάτων, που προβλέπεται να ξεδιπλώσει η εταιρεία μέσα στο έτος, αναμένεται να έχει υπηρεσίες take away. Ειδικότερα, μέσω ψηφιακών πινάκων παραγγελιοληψίας, οι καταναλωτές θα μπορούν να παραγγέλνουν και να πληρώνουν ανέπαφα, χωρίς καμία επαφή με τους εργαζόμενους στα εστιατόρια.

DRIVE THROUGH
Η εταιρεία περιλαμβάνει στο νέο concept και υπηρεσίες drive through, όπου οι παραγγελίες θα γίνονται μέσω ειδικής συσκευής παραγγελιοληψίας με ηχητικό τρόπο. Επίσης, οι καταναλωτές θα μπορούν να ρωτούν για το μενού των εστιατορίων και να τους παρέχονται λεπτομέρειες για τα συστατικά και το περιεχόμενο του. 

ΑΝΑΝΕΩΣΗ MENΟΥ
Στον ευρύτερο σχεδιασμό της εταιρείας εντάσσονται η ανανέωση του μενού και η αναμόρφωση του marketing. Έτσι λοιπόν, αναμένεται να λανσαριστεί μενού με νέες γεύσεις, ενώ το marketing θα εστιάσει κυρίως στον ψηφιακό κλάδο, με διαφημίσεις που θα διακινούνται στο internet, στα social media και στις πλατφόρμες παραγγελιοληψίας. 

ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ

Το προσεχές χρονικό διάστημα, η Διοίκηση της εταιρείας αναμένει ανάπτυξη των πωλήσεων των ηλεκτρονικών παραγγελιών και αύξηση των drive through παραγγελιών. Παράλληλα, εκτιμάται πως όταν υποχωρήσει η πανδημία του κορωνοϊού, θα αφήσει πίσω της νέες καταναλωτικές συμπεριφορές, με τις ανέπαφες συναλλαγές να βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των καταναλωτών.