Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
24.09.2021, 16:29

Χαιρετίζει την απόφαση της efood - Στηρίζει τις συμβάσεις αορίστου στους riders

Χαιρετίζει την απόφαση της efood - Στηρίζει τις συμβάσεις αορίστου στους riders

H Rocket χαιρετίζει την απόφαση της efood να μετατρέψει όλες τις συμβάσεις των διανομέων της σε αορίστου χρόνου, αναγνωρίζοντας ότι οι διανομείς αποτελούν τον βασικό πυρήνα των εταιρειών online διανομής φαγητού.
Ο Javid Movsumov, International Expansion Director της Rocket, εκφράζει σε δήλωσή του την ικανοποίησή του για το ότι η online delivery platform, που είναι στην Ελλάδα από τον Ιούλιο του 2021 και, όπως διαβάσατε στο FnB Daily 23/09 επεκτείνεται και στην Θεσσαλονίκη,
διασφάλισε πρώτη συμβάσεις αορίστου χρόνου για τους διανομείς της.
"Χαιρετίζουμε την απόφαση της efood να κινηθεί προς την ίδια κατεύθυνση. Πιστεύουμε πως θα ήταν ωφέλιμο να προβούν στην ίδια κίνηση και όλοι οι υπόλοιποι παίκτες στην ελληνική αγορά του online food delivery. Στη Rocket, θεωρούμε προτεραιότητά μας να είμαστε δίκαιοι απέναντι σε όλους τους εμπλεκόμενους, από τους διανομείς μας, μέχρι τους συνεργάτες και τους πελάτες μας. Αυτό θα έπρεπε να είναι κοινός στόχος όλων των εταιρειών που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της διανομής φαγητού".