Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
24.09.2021, 10:37

Νέο κατάστημα στο ΦΙΞ-Τα σχέδια για επέκταση σε Αθήνα και επαρχία

Νέο κατάστημα στο ΦΙΞ-Τα σχέδια για επέκταση σε Αθήνα και επαρχία

Το όγδοο, κατά σειρά, κατάστημά του στην Αττική και συγκεκριμένα στην περιοχή του ΦΙΞ θα ανοίξει εντός Οκτωβρίου η Bread Factory, στο πλαίσιο επέκτασης του δικτύου και υλοποίησης της επενδυτικού του πλάνου, όπως είχε προαναγγείλει η νέα μετοχική της σύνθεση.

ΙNFO – ΝΕΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
Περιοχή: Λεωφόρος Συγγρού (ΦΙΞ)
Έκταση: 800+ τ.μ.
Τμήματα
Αρτοποιία
Ζαχαροπλαστικής
Παραδοσιακό μαγειρευτό φαγητό
Deli corner με τυποποιημένα τρόφιμα και ποτά
Λειτουργία: 24/7, 365 ημέρες

ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ
Επιπλέον, η Bread Factory ενισχύει τις συνεργασίες για την επέκταση του ιδιοπαραγόμενου προϊοντικού μείγματος των καταστημάτων.
Αξίζει να αναφερθεί ότι, η εταιρεία χρησιμοποιεί:

  • Άλευρα της Μύλοι Αγίου Γεωργίου
  • Όσπρια 3Α
  • Τοματικά προϊόντα Κύκνος
  • Προϊόντα Hellmann’s
  • Βελγική σοκολάτα Callebaut,
  • Βούτυρο Γαλλίας Flechard
  • Αυγά από την εταιρεία Χρυσά Αυγά

ΥΛΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟ ΠΛΑΝΟ – ΟΙ 3 ΑΞΟΝΕΣ
Η Bread Factory λειτουργοεί από τον Νοέμβριο του 2020 με νέα μετοχική σύνθεση και Διοίκηση, η οποία είχε προαναγγείλει επενδυτικό πλάνο, το οποίο αφορά σε:

  • Διεύρυνση του δικτύου
  • Αναμόρφωση μοντέλου λειτουργίας της με την προσθήκη νέων κωδικών

Σύμφωνα με πληροφορίες, το εν λόγω πλάνο τηρείται απαρέγκλιτα και σε συντομότερο χρόνο από την αρχική εκτίμηση, παρά τις δυστοκίες που προκάλεσε η πανδημία.

ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ & ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΟΥ CONCEPT HALL
Σε ό,τι αφορά την επέκταση του δικτύου καταστημάτων, η εταιρεία εξακολουθεί να προσβλέπει στην επέκτασή της σε κομβικά σημεία στην Αττική και την επαρχία, αλλά και στην ενδυνάμωση του concept του Food Hall, με την επιπλέον προσθήκη κωδικών σταδιακά, αλλά και νέων εξειδικευμένων κατηγοριών διατροφής.

ΦΡΕΣΚΟ ΠΑΓΩΤΟ ΗΜΕΡΑΣ
Στο πλαίσιο αυτό, η Bread Factory προχώρησε στη δημιουργία νέου τμήματος παραγωγής φρέσκου παγωτού ημέρας με αυθεντική ιταλική συνταγή, σε συνεργασία με Ιταλούς pastry Chefs της Angolo di Gelato.

INFO – BREAD FACTORY
Αττική: 7
Λάρισα: 1
Εργαζόμενοι: 1.500
Μέση επισκεψιμότητα: 2.000 πελάτες/ ημέρα ανα κατάστημα
Προϊοντική γκάμα: 1.000 κωδικοί

Στέλλα Αυγουστάκη
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.