Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
24.09.2021, 10:32

efood: Προχωρά σε συμβάσεις αορίστου χρόνου για 2.016 riders

efood: Προχωρά σε συμβάσεις αορίστου χρόνου για 2.016 riders

Με τίτλο "Συνεχίζουμε να επενδύουμε στους ανθρώπους μας", η efood, με ανακοίνωσή της και λαμβάνοντας υπόψη, όπως υπογραμμίζει, τις κριτικές των τελευταίων ημέρων, προχωρά στη βελτίωση των υπηρεσιών της, αλλάζοντας το εργασιακό καθεστώς για 2.016 riders.
Συγκεκριμένα:

 • Μεταφέρει όλες τις υπάρχουσες συμβάσεις ορισμένου χρόνου, προσλαμβάνοντας 2.016 εργαζόμενους στην efood με συμβάσεις αορίστου χρόνου, αναγνωρίζοντας παράλληλα, την προϋπηρεσία τους
 • Διατηρεί τα διευρυμένα δικαιώματα και τις πρόσθετες παροχές που απολάμβαναν, όπως, για παράδειγμα, την ιδιωτική ασφάλιση
 • Αναδιαμορφώνει τα κριτήρια αξιολόγησης, τα οποία θα καθοριστούν και σε συνεργασία με τους διανομείς της

"ΕΠΕΝΔΥΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ"
Η ανακοίνωση αναφέρει ότι, "από την πρώτη ημέρα λειτουργίας μας, πιστεύαμε ότι ο δρόμος της ανάπτυξης που έχουμε επιλέξει, μπορεί να επιτευχθεί μέσα από την ομάδα μας. Είναι ο δρόμος που μας επέτρεψε να δημιουργήσουμε τη σημερινή αγορά και να παραμένουμε η μεγαλύτερη και πρωτοπόρος εταιρεία σε αυτήν. Και αυτό, το καταφέραμε, επενδύοντας στους ανθρώπους μας".

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ
Επιπλέον, η εταιρεία τονίζει ότι, προσφέρει παροχές που δημιούργησαν τη βάση και για τις υπόλοιπες εταιρείες που δραστηριοποιούνται και εισέρχονται στην ελληνική αγορά και, "μένουμε σταθεροί σε αυτές τις επιλογές και ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες της εποχής, με όσες αλλαγές θεωρούμε απαραίτητες, προκειμένου να συνεχίσουμε να πρωτοπορούμε. Παρέχοντας μια σειρά από ανταγωνιστικά κίνητρα, ξεπερνώντας κατά πολύ τις απαιτήσεις της εργατικής νομοθεσίας και την πρακτική ομοειδών εταιρειών", η efood προχωρά σε:

 • Καλύτερες αποδοχές
 • Πλήρη ασφαλιστική κάλυψη
 • Μηνιαίο bonus απόδοσης
 • Μηνιαία παροχή σε κάρτα καυσίμων
 • Πρόσθετη ιδιωτική ασφάλεια
 • Αποζημίωση δικύκλου
 • Πλήρη επαγγελματικό εξοπλισμό (κράνος, μπουφάν, κουτί,, κτλ),
 • Προστασία στις δύσκολες καιρικές συνθήκες με κατάργηση βάρδιας
 • Συνεχή εκπαίδευση - ευκαιρίες εξέλιξης

"ΑΠΟΚΑΘΙΣΤΑΝΤΑΙ ΟΙ ΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ"
Όπως αναφέρουν πηγές της αγοράς στο FnB Daily, πρόκειται για μια κίνηση, που έχει ως στόχο να αποκαταστήσει την ισορροπία στον κλάδο και την αγορά. "Με το SMS, η εταιρεία, "χαλάει το όνομα που είχε μέχρι τώρα, στη συνείδηση της αγοράς. Η efood, μέχρι τώρα, δεν είχε δώσει αρνητικά δείγματα. Θεωρούσαμε όλοι ότι ήταν από τους καλούς εργοδότες και, σε έναν κλάδο με τεράστια προβλήματα, πλήρωνε στην ώρα του. Εάν άλλαζε κουλτούρα, θα ήταν πλήγμα στην αγορά, καθώς είναι λίγοι οι καλοί εργοδότες που κρατούν τις ισορροπίες. Εάν και οι καλοί γίνουν κακοί, δεν θα μείνει τίποτα όρθιο", τονίζουν χαρακτηριστικά.


Στέλλα Αυγουστάκη 
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.