Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
23.09.2021, 12:00

Αυτές είναι οι vegan εταιρείες με τις περισσότερες αναζητήσεις στη Google

Αυτές είναι οι vegan εταιρείες με τις περισσότερες αναζητήσεις στη Google

Η Beyond Meat είναι το vegan brand, που αναζητούν στη Google οι καταναλωτές, σύμφωνα με νέα έρευνα. Έχει περισσότερες από 422.000 αναζητήσεις το μήνα-περισσότερες από διπλάσιες αναζητήσεις από τον πλησιέστερο ανταγωνιστή.

Το Oatly είναι το δεύτερο πιο "googled" vegan εμπορικό σήμα στον κόσμο. Η εταιρεία-η οποία δημιουργεί εναλλακτικές λύσεις με βάση τη βρώμη έχει σχεδόν 200.000 αναζητήσεις το μήνα.

Η μελέτη, που πραγματοποιήθηκε από την Maxima Kitchen Equipment, ανέλυσε τις μηνιαίες αναζητήσεις για 100 από τις πιο δημοφιλείς μάρκες vegan.

Όταν πρόκειται για μεμονωμένες χώρες, η Beyond Meat ήταν πρώτη σε ΗΠΑ, Γερμανία, Ρωσία, Ιαπωνία και Νότια Κορέα.

H Quorn κυριάρχησε στις αναζητήσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο, και ήταν επίσης το κορυφαίο εμπορικό σήμα που αναζητήθηκε στη Φινλανδία και τη Μάλτα.

Η Oatly ήταν η πιο "googled" vegan μάρκα στην Αυστραλία, καθώς σε Σουηδία και Ινδονησία.

Σημειώνεται ότι, τον Νοέμβριο του 2020, η Beyond Meat ανακοίνωσε μια συνεργασία με τη McDonald’s και την Pizza Hut, ενώ το γάλα βρώμης της Oatly βρίσκεται σε 10.000 καφέ στις ΗΠΑ. 

nn