Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
14.09.2021, 17:48

Polagra 2021: 4-6 Οκτωβρίου στην Πολωνία η έκθεση HoReCa και τροφίμων

Polagra 2021: 4-6 Οκτωβρίου στην Πολωνία η έκθεση HoReCa και τροφίμων

Στις 4-6 Οκτωβρίου θα διεξαχθεί στο Πόζναν η έκθεση Polagra, που θεωρείται ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα της βιομηχανίας τροφίμων και του κλάδου HoReCa στην Πολωνία.
Διατηρώντας την ποικιλομορφία της, τρία παράλληλα περίπτερα έχουν αναπτυχθεί

  • Food (με τρόφιμα που ανταποκρίνονται στις διατροφικές προτιμήσεις των καταναλωτών)
  • Foodtech (παρουσίαση νέων τεχνολογιών που επιτρέπουν τη διατήρηση των υψηλότερων προτύπων ασφαλείας στην παραγωγή τροφίμων)
  • HoReCa (έξυπνες λύσεις για την γαστρονομία και την αλυσίδα διανομής)

POLAGRA


Στην έκθεση θα παραβρεθούν, μεταξύ άλλων, μια μεγάλη ομάδα Πολωνών παραγωγών γάλακτος και γαλακτοκομικών προϊόντων και η Krajowa Rada Drobiarstwa – ένωση που συγκεντρώνει τους κορυφαίους Πολωνούς παραγωγούς πουλερικών. Θα προετοιμαστεί, επίσης, ειδική ζώνη στην οποία οι Πολωνοί παραγωγοί κρέατος θα παρουσιάσουν τις υπηρεσίες τους. Στην έκθεση θα συμμετάσχουν ηγέτες από άλλους κλάδους τροφίμων, όπως για παράδειγμα η Krajowa Spółka Cukrowa - ο μεγαλύτερος παραγωγός ζάχαρης στην Πολωνία και ένας από τους μεγαλύτερους παραγωγούς ζάχαρης στην Ευρώπη.

Highlight της φετινής διοργάνωσης θα είναι η έκθεση τεχνολογιών για τη βιομηχανία τροφίμων. Στην Polagra θα συμμετάσχει ένας μεγάλος όμιλος εταιρειών που προσφέρουν ολοκληρωμένα συστήματα και γραμμές παραγωγής για τη βιομηχανία τροφίμων - κρέατος, αρτοποιίας, γαλακτοκομικών και άλλων κλάδων, καθώς και εξοπλισμό ψύξης, συστήματα φιλτραρίσματος, μηχανήματα ζαχαροπλαστικής και συσκευασίας.