Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
06.09.2021, 10:29

Πόσο μισθώθηκε φέτος ο αιγιαλός σε Μύκονο και Πάρο

Πόσο μισθώθηκε φέτος ο αιγιαλός σε Μύκονο και Πάρο

Μπορεί το καλοκαίρι να αποτελεί, επίσημα, παρελθόν, όμως, μόλις πριν από λίγες ημέρες υπογράφηκαν-ίσως για τυπικούς λόγους- οι συμβάσεις για την απλή χρήση αιγιαλού, μέχρι το τέλος της χρονιάς, μεταξύ γνωστών παικτών του τουρισμού στην Μύκονο και των αρμοδίων υπηρεσιών. Τι προκύπτει από αυτές;

Μύκονος
Ότι στην εταιρεία, Αγία Άννα Beach Μύκονος, που λειτουργεί κατάστημα καφεστίασης στην Αγία Άννα της Παράγκας, έχει παραχωρηθεί τμήμα 150 τ.μ. του αιγιαλού έναντι συνολικού ενοικίου €2.800.
Επίσης, η εταιρεία, Club Μύκονος, που έχει το ξενοδοχείο, Mykonos Ammos, στον Ορνό, έχει ενοικιάσει επιφάνεια 500 τ.μ.-για να τοποθετήσει ομπρέλες, ξαπλώστρες κτλ.-προς €15.275.
Στην ίδια εταιρεία ανήκει και το Mykonos Blanc, το οποίο, για τις ανάγκες των πελατών του και όχι μόνο, ενοικιάζει επιφάνεια 800 τ.μ. στον αιγιαλό, προς περίπου €25.000.

Πάρος
Τα κόστη μειώνονται ελαφρώς στην Πάρο, όπου για την ενοικίαση έκτασης 150 τ.μ. στο Μπουνταράκι της Παροικίας από το εστιατόριο Etoile, όχι μόνο για φέτος, αλλά και για το 2022, ο μισθωτής πληρώνει συνολικά περίπου €5.000. Σημειώνεται ότι, οι δύο δόσεις από τις συνολικά τρεις (η πρώτη καταβάλλεται κατά τις υπογραφές) για τα μισθωτήρια του 2021, πληρώνονται μέχρι το τέλος του Οκτωβρίου. 

Πηγή: BnB Daily