Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
03.09.2021, 12:01

Tα Brown Hotels συμμετέχουν στο Stay in Athens by Mastercard

Tα Brown Hotels συμμετέχουν στο Stay in Athens by Mastercard

Η Brown Hotels, συμμετέχει στο Stay In Athens, ένα πρωτοποριακό event για τα δεδομένα της χώρας, το οποίο διοργανώνεται από την Toposophy σε συνεργασία με την Mastercard.
Στη διοργάνωση συμμετέχουν δυο από τα ξενοδοχεία της αλυσίδας, τα Brown Acropol & DAVE Red Athens, που βρίσκονται στην ανανεωμένη πλατεία Ομονοίας, προσφέροντας τα μοναδικής αισθητικής δωμάτια τους σε προνομιακές τιμές για κατόχους Mastercard.

Brown Acropol – Ορίζοντας (σ)την πόλη – Κυριακή 05 Σεπτεμβρίου 2021 @18:00
Η εικονογράφος δημιουργεί σύγχρονα αστικά sketchboards όπου οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να αποδώσουν όρια και σχήματα εμπνευσμένα από την ιδιαίτερη αρχιτεκτονική του κέντρου, μεταφράζοντας τα σε μοτίβα που τυπώνονται σε tote bags.
Δημιουργική ομάδα: Studded Betrayal
Τοποθεσία: Rooftop ξενοδοχείου Brown Acropol. Η διάρκεια του workshop είναι 2 ώρες.
Brown Acropol, Παναγή Τσαλδάρη – Πειραιώς 1, Ομόνοια : Brown Acropol

dave2

DAVE Red Athens - Αρχαία Τέχνη, νέα ξεκινήματα | Ξαναβρίσκοντας τον πηλό
Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2021 @ 18:00
Περίοδοι της αρχαιότητας μπλέκονται με γεωμετρικά, αρχαϊκά και κλασικά μοτίβα σε ένα αστικό εργαστήρι, όπου η τέχνη των παλιών κεραμέων επανατοποθετείται στην πόλη του σήμερα.
Δημιουργική ομάδα: Athensville (Τάσος Χαλκιόπουλος)
Τοποθεσία: Rooftop ξενοδοχείου DAVE Red Athens. Η διάρκεια του workshop είναι 2 ώρες.
DAVE Red Athens, Βερανζέρου 25, Ομόνοια: DAVE Red Athens

dave3

DAVE Red Athens - Αθηναϊκά Καλλιγραφήματα - Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2021 @ 11:00
Ταυτότητα μιας πόλης είναι και τα γράμματά της - οι χαρακτήρες που κοσμούν τους δρόμους, οι τοίχοι, οι επιγραφές και οι ταμπέλες της. Ακόμα περισσότερο στην Αθήνα, οι ελληνικοί καλλιγραφικοί χαρακτήρες και η ιδιαίτερη ομορφιά τους που συναντάμε σε παλιές πινακίδες, αφίσες, διαφημίσεις, αποτυπώνουν το δυναμικό, αισιόδοξο πνεύμα μιας εποχής. Πενάκια, μολύβια, μαρκαδόροι μάς δείχνουν την χειρόγραφη ομορφιά της ελληνικής καλλιγραφίας και αλφαβήτου, και πώς μπορούμε να την χρησιμοποιήσουμε εμπλουτίζοντας την καθημερινή μας γραφή.
Δημιουργική ομάδα: Athensville (Τάσος Χαλκιόπουλος)
Τοποθεσία: Rooftop ξενοδοχείου DAVE Red Athens. Η διάρκεια του workshop είναι 2 ώρες.
DAVE Red Athens, Βερανζέρου 25, Ομόνοια: DAVE Red Athens