Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
02.09.2021, 09:22

Kayak: Σύντομα νέο boutique στο Ψυχικό - Στην Zorpas Bakeries η αντιπροσώπευση στην Κύπρο

Kayak: Σύντομα νέο boutique στο Ψυχικό - Στην Zorpas Bakeries η αντιπροσώπευση στην Κύπρο

Συνεχίζει την επέκταση του δικτύου της η Kayak και φέτος, εγκαινιάζοντας ένα νέο concept στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα, στην οδό Καπνικαρέας και Μητροπόλεως.
"Πρόκειται για ένα διευρυμένο destination παγωτού", αναφέρουν πηγές με γνώση στο FnB Daily, σημειώνοντας ότι αυτό είναι το δεύτερο εταιρικό κατάστημα για την αλυσίδα παγωτού, καθώς άνοιξε τον Μάϊο το πρώτο στο Golden Hall.
Όπως πληροφορούμαστε, είναι σε εξέλιξη μία ακόμα Kayak boutique στο Ψυχικό, η οποία αναμένεται να έχει ανοίξει μέχρι τέλος του έτους.

ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ
Επιπλέον, φέτος, μέσα στο καλοκαίρι η εταιρεία έδωσε την αποκλειστική αντιπροσώπευση ανάπτυξης καταστημάτων στην Κύπρο, με στόχο την σταδιακή επέκταση μικρών corners και shop in shops μέσω των Zorpas Bakeries, μέσα στα οποία έχει ήδη, ξεκινήσει η δημιουργία μικρών kayak points σε τουριστικά σημεία της Κύπρου.

ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΙ ΤΟ ONLINE ΚΑΝΑΛΙ
Η εταιρεία ενισχύει και το online κανάλι, μέσα από το Kayak e-shop, το οποίο αφορά απευθείας σε αγορές από την εταιρεία και παράδοση στο σπίτι την επόμενη μέρα, χωρίς να μεσολαβεί κάποια υπηρεσία delivery παγωτού.
"Θέλαμε να διασφαλίσουμε την ποιότητα του προϊόντος κατά τη μεταφορά του στον τελικό καταναλωτή", μας εξηγούν οι ίδιες πηγές, συμπληρώνοντας ότι οι πωλήσεις του παγωτού, ειδικά τους πρώτους μήνες της άνοιξης, ξεπέρασαν τις προσδοκίες της εταιρείας.
"Το e-shop ήρθε για να μείνει και θα το εμπλουτίζουμε συνεχώς με νέα προϊόντα, με ιδέες σερβιρίσματος και προτάσεις παγωτού και γλυκού ακόμα και μέσα στο χειμώνα", συμπληρώνουν.

ΔΙΨΗΦΙΑ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΤΟ ΟΚΤΑΜΗΝΟ
Παρά το γεγονός ότι ήταν μια δύσκολη χρονιά, με όλα τα θέματα που δημιουργήθηκαν, από την καθυστέρηση του ανοίγματος της εστίασης και του τουρισμού στην Ελλάδα, μέχρι και τις ελλείψεις στις παραδόσεις των α’ υλών, δημιουργώντας καθημερινές προκλήσεις, η εταιρεία κατάφερε, όχι μόνο να ξεπεράσει τα θέματα που προέκυψαν από την πανδημία, αλλά και να υπερκαλύψει τους στόχους της σε πωλήσεις.

ΝΕΑ ΓΕΥΣΗ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΑ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ
Σε ό,τι αφορά το portfolio, η εταιρεία, με αφορμή την επέτειο των 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση, λάνσαρε στην αρχή της σεζόν του παγωτού, την limited edition γεύση kayak Ταχίνι – Μέλι.
"Σηματοδοτεί και για όλους εμάς την ελευθερία μετά τη δύσκολη χρονιά που διανύσαμε. Μια ελληνική πρόταση σε γεύση, συστατικά και χρώματα στη συσκευασία που παραπέμπουν στην ελληνική σημαία".

Στέλλα Αυγουστάκη
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.