Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
30.08.2021, 18:10

Γιατί η ΜcDonald's εξετάζει το κλείσιμο εσωτερικών χώρων στις ΗΠΑ;

Γιατί η ΜcDonald's εξετάζει το κλείσιμο εσωτερικών χώρων στις ΗΠΑ;

Το ενδεχόμενο να κλείσει τους εσωτερικούς χώρους των καταστημάτων της ή να περιορίσει τις ώρες λειτουργίας τους λόγω της εξάπλωσης της μετάλλαξης Δέλτα εξετάζει η McDonald’s σύμφωνα με το Reuters.
Θυμίζουμε ότι η McDonald's Corp είχε κλείσει προσωρινά τους εσωτερικούς χώρους σχεδόν σε όλο το δίκτυο των ΗΠΑ αρχές του 2020, τους οποίους και άνοιξε ξανά κατά 70% τον περασμένο μήνα, ενώ σχεδίαζε να άρει κατά 100% την απαγόρευση.
Ωστόσο, λόγω της αύξησης των κρουσμάτων η McDonald's έδωσε οδηγίες στους franchisees της για τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσουν, προκειμένου να περιορίσουν την μετάδοση της Δέλτα σε περιοχές που παρουσιάζουν αυξημένο κίνδυνο μετάδοσης.
Σύμφωνα με το Reuters, ο Πρόεδρος των McDonald's USA, Joe Erlinger, κατά τη διάρκεια συνδιάσκεψης, σύστησε στους franchisees να κλείσουν τους εσωτερικούς χώρους των καταστημάτων σε Κομητείες όπου τα κρούσματα ξεπερνούν τα 250 ανά 100.000 άτομα κατά μέσο όρο τριών εβδομάδων.