Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
28.07.2021, 10:42

Λουκέτο στο Paradise beach club στη Μύκονο - Συνεχίζονται τα Covid party στο νησί

Λουκέτο στο Paradise beach club στη Μύκονο - Συνεχίζονται τα Covid party στο νησί

Λουκέτο πέρασε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων στο Paradise Beach Club στην Μύκονο μετά από αιφνιδιαστικό έλεγχο που πραγματοποίησε κλιμάκιο ελεγκτών.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι ελεγκτές της ΑΑΔΕ ανακάλυψαν σωρεία φορολογικών παραβάσεων όπως η μη έκδοση δεκάδων αποδείξεων με αποτέλεσμα η επιχείρηση να σφραγιστεί για δύο ημέρες ενώ επιβλήθηκαν και τα ανάλογα πρόστιμα.

louketo

Στη δαγκάνα του νόμου το νησί

Όπως μας αναφέρουν πηγές με γνώση η…δαγκάνα του νόμου έχει πιάσει για τα καλά το νησί των ανέμων, καθώς οι έλεγχοι επαναλαμβάνονται συνεχώς.

«Κλιμάκια των ελεγκτικών αρχών πραγματοποιούν ελέγχους συνεχώς, ενώ υπάρχουν και μαγαζιά που ελέγχονται δύο φορές την εβδομάδα» και συμπληρώνουν ότι οι επιχειρηματίες έχουν συμμορφωθεί με τα μέτρα καθώς δεν έχουν άλλη επιλογή.

Οι…βίλες των οργίων καίνε τη Μύκονο

Τονίζει δε ότι το μεγάλο ζήτημα για το νησί παραμένουν τα party που γίνονται, εν μέσω πανδημίας, τα οποία, όπως μας εξηγούν οι ίδιες πηγές, «πρόκειται για βίλες που είναι άντρο ακολασίας. Γίνονται όργια κάθε βράδυ. Και προ πανδημίας γίνονταν τέτοια party στο νησί αλλά τώρα είναι περισσότερα, είναι πιο οργανωμένα και φέρνουν μέχρι και dj. Το τελευταίο που έγινε είχε είσοδο €250».