Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
27.07.2021, 13:42

Σε 14 νέες μισθώσεις ξενοδοχείων μέσα στο 2021 προχώρησε ο Όμιλος Hotel Brain

Σε 14 νέες μισθώσεις ξενοδοχείων μέσα στο 2021 προχώρησε ο Όμιλος Hotel Brain

Ο Όμιλος HotelBrain, , εμπλούτισε το portfolio του μέσα στο 2021 με την μίσθωση 14 νέων ξενοδοχείων.

Μέσω της 100% θυγατρικής εταιρείας HotelKeys Α.Ε., ο Όμιλος HotelBrain, που θεωρείται ο μεγαλύτερος σε αριθμό καταλυμάτων και τουριστικών προορισμών ξενοδόχος της Ελλάδας, πλέον εκμεταλλεύεται μέσω μισθώσεων 73 ιδιόχρηστα ξενοδοχεία σε 34 διαφορετικούς προορισμούς στην Ελλάδα.

Το σύνολο των δωμάτιων του ομίλου ανέρχεται σε 4.100, με τις κλίνες να ξεπερνούν τις 9.200.       

Τα ξενοδοχεία

Εντός της τρέχουσας χρήσης 2021, ο Όμιλος προχώρησε σε μισθώσεις:

4 ξενοδοχείων στην Κρήτη

2 ξενοδοχείων στην Σαντορίνη

2 ξενοδοχείων στην Ρόδο

2 ξενοδοχείων στην Μαρώνεια της Αλεξανδρούπολης

1 ξενοδοχείου στην Θάσο

1 ξενοδοχείου στη Μύκονο

1 ξενοδοχείου στην Πάρο

1 ξενοδοχείου στη Κω.

Μοντέλο κεντρικής διαχείρισης

 «Το μοντέλο ανάπτυξης που ακολουθούμε βασίζεται αφενός στην κεντρική διοίκηση και διαχείριση και αφετέρου στην αποκεντρωμένη λειτουργία των ξενοδοχείων μας. Με το τρόπο αυτό πετυχαίνουμε σημαντικές συνέργειες και οικονομίες κλίμακας, αλλά και την  εξειδικευμένη λειτουργία με διαφορετικό concept σε κάθε επιμέρους ξενοδοχείο και προορισμό. Το μοντέλο αυτό αποδείχθηκε στη πράξη λειτουργικό και αξιόπιστο και κατά τη δύσκολη περίοδο του covid-19, όπου ο κλάδος αντιμετώπισε μεγάλες και πρωτόγνωρες προκλήσεις. Αυτό μας επέτρεψε να συνεχίσουμε απρόσκοπτα την ανάπτυξη του χαρτοφυλακίου των ξενοδοχείων μας, με σεβασμό προς τους ιδιοκτήτες των ξενοδοχειακών ακινήτων και μέσω win-win μακροχρόνιων μισθώσεων», αναφέρει μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος και Ιδρυτής του Ομίλου Πάνος Παλαιολόγος