Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
26.07.2021, 10:06

Cactus Hotels: Παρουσίασαν την έκθεση βιωσιμότητας 2019-2020.

Cactus Hotels: Παρουσίασαν την έκθεση βιωσιμότητας 2019-2020.

Τα Cactus Hotels του Νίκου Χαλκιαδάκη έδωσαν στην δημοσιότητα την έκθεση βιωσιμότητας η οποία αφορά τα έτη 2019-2020  και η οποία αποτελεί μια συλλογική καταγραφή όλων των δράσεων κοινωνικής ευθύνης των Cactus Royal 5*, Cactus Beach 4*, Cactus Bay 4* και Cactus Mare 5*.

«Διανύοντας μια αρκετά δύσκολη και δοκιμαστική περίοδο κυρίως για τον κλάδο του τουρισμού, είναι ευκαιρία να υιοθετήσουμε νέες δεσμεύσεις απέναντι στην βιωσιμότητα και να αντιμετωπίσουμε νέες προκλήσεις» τόνισε ο κ. Νίκος Χαλκιαδάκης και συνεχίζει ¨Αποστολή μας είναι να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας πάντα σύμφωνα με τις πολιτικές μας που αναφέρονται στο περιβάλλον, την τοπική κοινότητα, τα ανθρώπινα δικαιώματα και την εθνική κληρονομιά.¨

Η επιχείρηση Θεόφιλος Χαλκιαδάκης Α.Ε. – Cactus Hotels δραστηριοποιείται στον κλάδο της φιλοξενίας από το 1980. Η επενδυτική δραστηριότητα της οικογενειακής επιχείρησης, σύμφωνα με την ίδια συμβάλλει σημαντικά στην περαιτέρω αύξηση της απασχόλησης καθώς υπολογίζεται ότι τα Cactus Hotels απασχολούν περίπου 370 εργαζόμενους. Επίσης, η επιλογή τοπικών προμηθευτών και παραγωγών είναι ένα γνωστό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της επιχείρησης,  συμβάλλοντας έτσι περισσότερο στην οικονομική ενίσχυση της τοπικής κοινότητας.

Τα ξενοδοχεία
Cactus Royal Spa & Resort 5*
Cactus Beach Hotel 4* & Cactus Village 4*
Cactus Bay 4*
Cactus Mare 5*

Διατήρηση βιωσιμότητας κάθε χρόνο

Η δέσμευση της εταιρείας για διασφάλιση και διατήρηση της βιωσιμότητας είναι απόλυτη και ενισχύεται κάθε χρόνο. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα τελευταία 5 χρόνια η επιχείρηση έχει αποσπάσει μια σειρά βραβείων τοπικού, εθνικού αλλά και παγκόσμιου χαρακτήρα, για την ιδιαίτερη συμβολή της στην προστασία του περιβάλλοντος, την εξυπηρέτηση των πελατών καθώς και τις παρεχόμενες υπηρεσίες της.