Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
23.07.2021, 11:12

Marketing Greece και Coca Cola προβάλλουν τον ελληνικό γαστρονομικό πολιτισμό

Marketing Greece και Coca Cola προβάλλουν τον ελληνικό γαστρονομικό πολιτισμό

Με στόχο την ανάδειξη της γαστρονομικής ταυτότητας των ελληνικών προορισμών ως ένα αναπόσπαστο κομμάτι της ταξιδιωτικής εμπειρίας, η Marketing Greece και η Coca – Cola ενώνουν τις δυνάμεις τους και μοιράζονται με το ταξιδιωτικό κοινό τη γαστριμαργική πλευρά της Ελλάδας. Μια σειρά από videos και ταξιδιωτικά άρθρα αποτελούν το όχημα για την προβολή του γαστρονομικού πολιτισμού των προορισμών, με το πρώτο μέρος να είναι ήδη live στα κανάλια επικοινωνίας του discovergreece.com και της Coca-Cola.
Η Ιωάννα Δρέττα, CEO της Marketing Greece, ανέφερε ότι, "το όραμά μας για την ελληνική γαστρονομία βρήκε κοινό πεδίο με αυτό της Coca- Cola, και είμαστε χαρούμενοι που, για μια ακόμα φορά, εμπιστεύεται και στηρίζει τις δράσεις μας".

Στήριξη του κλάδου καφεστίασης και φιλοξενίας

Ο Στέφανος Νίκας, Business Operations Manager της The Coca-Cola Company για Ελλάδα, Κύπρο & Μάλτα, δήλωσε: 'Η νέα μας καμπάνια, με τίτλο "Μαζί, δίνουμε στο καλοκαίρι μοναδική γεύση" είναι μέρος της συνολικής στρατηγικής μας για βιώσιμη ανάπτυξη και έχει στόχο τη στήριξη του κλάδου καφεστίασης και φιλοξενίας. Μέσα από μοναδικό, ταξιδιωτικό περιεχόμενο γαστρονομίας θέλουμε να προσφέρουμε καλοκαιρινές εμπειρίες με πρωταγωνιστή τις παραδοσιακές ελληνικές γεύσεις, παρέα με μια παγωμένη Coca-Cola".